Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Έκθεση ζωγραφικής του Simon Andrews


Την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Simon Andrews από την Αυστραλία, παρουσιάζει την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010, ώρα 20:00 η Gallery genesis. Η συνολική διάρκεια της έκθεσης θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουλίου. Η τέχνη του Simon Andrews είναι το επιστέγασμα μιας έμπνευσης που έχει τις ρίζες της στη συστηματική παρατήρηση των ανθρώπων και ιδιαίτερα στην ομορφιά και την αλήθεια που συνυπάρχουν στις αδύναμες πλευρές της ανθρώπινης υπόστασής μας.

Χαρακτηριστικό της τεχνοτροπίας του είναι η αξιοποίηση των δυνατών αντιθέσεων ανάμεσα στο φως, τη σκιά και τα χρώματα, με στόχο να αναδειχτούν οι ανθρώπινες φιγούρες κόντρα σε ένα φόντο εικαστικής αναζήτησης.

Τα αφαιρετικά γεωμετρικά στοιχεία που χρησιμοποιεί για φόντο, προσδίνουν στα έργα του μία επιπρόσθετη διάσταση που δένει αρμονικά με την ξεκάθαρη περιγραφική του προσέγγιση.

Ο Simon Andrews γεννήθηκε το 1968 στο Sydney της Αυστραλίας και σπούδασε ζωγραφική στο πανεπιστήμιο του New South Wales (BA in Fine Arts). Ο Simon ταξιδεύει συστηματικά και τα έργα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στις Σκανδιναβικές χώρες στη μεγάλη Βρετανία και στην Αυστραλία.

Τελευταία δουλειά του Simon Andrews παρουσιάστηκε στο Spring salongen, Liljevalchs konsthall, Stockholm τον Ιανουάριο του 2010.

Gallery genesis, Χάρητος 35, Κολωνάκι

Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 11:00 – 20:30

Τετάρτη - Σάββατο 11:00 – 16:00

Tel.: +30 211 7100566
www.gallerygenesisathens.com

Πηγή:http://news.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου