Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Έκθεση ζωγραφικής του Caspar Baum με τίτλο "Asia"


Στην Titanium Yiayiannos Gallery εγκαινιάζεται την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 8:30μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής του Caspar Baum με τίτλο ''Asia'', η οποία θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010.
Ο ζωγράφος Caspar Baum ανήκει σε μία πολύ γνωστή ομάδα Γερμανών καλλιτεχνών που ασχολούνται με το θέμα του δυναμικού στρουκτουραλισμού και την εξπρεσιονιστική οπτική στα αντικείμενα και στις καταστάσεις που παγώνουν μέσα στα έργα τους.
Η δουλειά του είναι επηρεασμένη από το φώς και την στρουκτούρα των αντικειμένων. Παίζει με σκίαση και φωτισμό, φόντο και επιφάνεια, κατανέμει την ύλη του σε στρώσεις, τις οποίες επανασυνδέει σε μία καινούργια αντίληψη μεταφέροντας τον θεατή σε ένα ήσυχο και αισθαντικό περιβάλλον.

Τα δομικά στοιχεία των πινάκων του ταιριάζουν στα κύματα του ήχου, τις εναλλαγές και το διάλογο των μουσικών οργάνων που υπακούουν σε μία άγνωστη αλλά συναρπαστική ''παρτιτούρα ζωγραφικής''.

Έκθεση ζωγραφικής του Caspar Baum με τίτλο Asia
Τα τελευταία χρόνια ο Caspar Baum ταξιδεύει συχνά στην Άπω Ανατολή, κυρίως στην Κίνα. Η εμπειρία των ταξιδιών αυτών έχει επηρεάσει καθοριστικά τη δουλειά του, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Titanium Yiayiannos Gallery. Τα έργα της έκθεσης σχετίζονται με την ιδέα της αρμονίας όπως την αντιλαμβάνεται και την εκφράζει η τέχνη και η φιλοσοφία της τέχνης στην Ασία.

Titanium Yiayiannos Gallery
Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, τηλ. 210 7297644
Διάρκεια έκθεσης: 13/10 έως 13/11.
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου