Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Εκθεση του Κωστή Γεωργίου στο Golden Hall


Εντυπωσιακά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει στη νέα του έκθεση που φιλοξενείται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall, ο Κωστής Γεωργίου.

Ανάμεσα στα έργα του Κωστή Γεωργίου συμπεριλαμβάνονται και κάποια από αυτά που παρουσίασε ο καλλιτέχνης στην πρόσφατη πολύ σημαντική έκθεση του (Νοέμβριος 2010-Ιανουάριος 2011) στην Vallery Bach Gallery στο κέντρο των Βρυξελλών.

Πρόκειται για ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της νέας πρωτοποριακής δουλειάς του καλλιτέχνη, η οποία αποτελεί μετεξέλιξη των εικαστικών του κατακτήσεων των προηγούμενων ετών, όπου ο Κωστής Γεωργίου προσεγγίζει νέες σφαίρες δημιουργίας, τόσο σε επίπεδο ζωγραφικής, όσο και σε επίπεδο γλυπτικής. Ο Κωστής Γεωργίου σχηματοποιεί μοναδικές νέες συνθέσεις με έντονη την προσωπική του σφραγίδα που επιβάλλεται όπως και σε προηγούμενες περιόδους της δουλειάς του με εκρηκτικά χρώματα, εκτυφλωτικά κόκκινα, μίνιμαλ μαύρα και λαμπερά χρυσά.

Ο καλλιτέχνης διανύει την σπουδαιότερη στιγμή της δημιουργικής του καριέρας που προοιωνίζει την δυναμική της δουλειάς του και την αποδοχή του από διεθνή εικαστικά κέντρα, στα οποία την τελευταία εικοσαετία κινείται και συμμετέχει.


Εγκαίνια έκθεσης: 12 Φεβρουαρίου (από 13.00 μ.μ.)

  • Εκθεση του Κωστή Γεωργίου στο Golden Hall
Διάρκεια έκθεσης: ως 23 Φεβρουαρίου
Ώρες έκθεσης: 10.00-21.00 μ.μ.
Kapopoulos Fine Arts : Λεωφ. Κηφισίας και Σπύρου Λούη Μαρούσι-Golden Hall
Thl. 2106833048
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου