Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δωρεάν Σάββατο και Στήβεν Αντωνάκος στο Βυζαντινό


Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο επιθυμώντας να τιμήσει τη μνήμη του διευθυντή του Δημήτρη Κωνστάντιου με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του θα είναι ανοικτό δωρεάν στο κοινό το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, στις 12:00, ο διεθνούς φήμης εικαστικός καλλιτέχνης Στήβεν Αντωνάκος θα προσφέρει έργο του από τη σειρά «Alphavitos Series» αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Κωνστάντιου, προκειμένου να ενταχθεί στις μόνιμες συλλογές του Μουσείου.

Την ίδια μέρα (Κυριακή 13 Φεβρουαρίου) θα γίνονται διαδοχικές ξεναγήσεις ανά ώρα στην μόνιμη έκθεση των βυζαντινών και μεταβυζαντινών συλλογών από το επιστημονικό προσωπικό του Μουσείου από τις 11:00 έως τις 15:00 . Η τελευταία ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00.

Οι εκδηλώσεις του Μουσείου πραγματοποιούνται χάρις στην εθελοντική εργασία όλου του προσωπικού του Μουσείου τιμώντας το έργο του Δημήτρη Κωνστάντιου και το όραμα του για ένα «ανοικτό» μουσείο, ένα πολιτιστικό χώρο ανοιχτό στην κοινωνία, τόπο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών, φιλικό στους επισκέπτες του, ένα χώρο συνεχούς δημιουργίας.

  • Δωρεάν Σάββατο και Στήβεν Αντωνάκος στο Βυζαντινό

Στήβεν Αντωνάκος
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011, Ώρα: 12.00 μμ



Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου