Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας


Σεμινάριο μικτών τεχνικών από τη Nathalie Kalbach

Σε ανθρώπους με έμπνευση και όρεξη όλων των επιπέδων γνώσεων, από αρχάριο έως και προχωρημένο, απευθύνεται το σεμινάριο που διοργανώνεται στις 8 Απριλίου στην Αθήνα από την καλλιτέχνιδα και καθηγήτρια μικτών τεχνικών Nathalie Kalbach.

Περιγραφή Σεμιναρίων

Σεμινάριο Α Free Your Creativity (ελευθερώστε την δημιουργικότητά σας)
Διάρκεια 3,5 ώρες
Η Nathalie Kalbach θα σας δείξει πως να δημιουργήσετε έναν μοναδικό καμβά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Θα χρησιμοποιήσετε προιόντα της εταιρείας Tattered Angels όπως το Glimmer Mist, Glimmer Chalkboard, Glimmer Glam, Glimmer Glaze και πολλά άλλα.Θα μάθετε να δημιουργείτε πολυδιάστατα έργα, να δημιουργείτε διαφορετικές υφές με την χρήση του γκέσο (gesso) και άλλα διασκεδαστικά υλικά, και θα προσθέσετε vintage διακοσμητικά για μια ξεχωριστή πινελιά. Όλες οι τεχνικές που θα μάθετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή μελλοντικών έργων τέχνης ακόμα και scrapbooking δημιουργίες.
Είναι ένα σεμινάριο για όλους όσους θέλουν να δημιουργούν ξεπερνώντας τα συνηθισμένα και θέλουν να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα διασκεδάζοντας!

Σεμινάριο Β Μίνι άλμπουμ
Διάρκεια 3,5 ώρες
Φτιάξτε μαζί με την Nathalie Kalbach ένα άλμπουμ από την αρχή ως το τέλος. Χρησιμοποιώντας μικτές τεχνικές και μια μεγάλη ποικιλία υλικών και χαρτιών μαζί με χρώματα, σπρέι και διακοσμητικές λεπτομέρειες για να κολλήσετε μετά πολύτιμες φωτογραφίες σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως σημειωματάριο σκέψεων και συναισθημάτων. Γεμάτο διαφορετικές υφές και παιχνιδίσματα αυτό το αλμπουμ θα αποτελέσει έργο τέχνης για το σπίτι σας. Θα μάθετε πως να δέσετε το άλπουμ και πως να διακοσμήσετε μοναδικά την κάθε του σελίδα με διαφορετικές τεχνικές και κολπάκια. Όλες οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν από εσάς για την δημιουργία αμέτρητων άλμπουμ καθώς και έργων τέχνης.
Είναι ένα σεμινάριο για όλα τα επίπεδα και για όσους θέλουν να διασκεδάσουν φτιάχνοντας κάτι μοναδικά διαφορετικό μαθαίνοντας τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού.

Παρουσίαση Powerprint
Διάρκεια 45 λεπτά
Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία δωρεάν παρούσια του υλικού Powerprint με την αποκλειστηκή αντιπρόσωπο του προιόντος στην Ελλάδα. Τί είναι το Powerprint? Ένα μοναδικό υλικό μεταφοράς εικόνων σε διάφορες επιφάνειες (image transfer). Το Powerprint έχει την δυνατότητα άψογης μεταφοράς εικόνων σε επιφάνειες όπως χαρτόνι, ύφασμα, καμβά, ξύλο, κεραμικό, μέταλλο και επιφάνειες επεξεργασμένες με Powertex.
Δείτε λοιπόν πως λειτουργεί το Powerprint ζωντανά, και μάθετε για τις δυνατότητες που έχει για να το προσαρμόσετε στις δικές σας τεχνικές και δημιουργία εικαστικών έργων.

Πρόγραμμα:

09:00 – 12:00 Σεμινάριο Α
12:00 – 12:45 Δωρεάν Παρουσίαση Powerprint
13:00 – 16:30 Σεμινάριο Β

Info
Σάββατο 9 Απριλίου 2011
Πολυχώρος «8 Δυτικά»
Λεωφ. Αθηνών 387
12243 Αιγάλεω, Αθήνα

Nathalie Kalbach
Καλλιτέχνης και καθηγήτρια μικτών τεχνικών παγκοσμίου φήμης με έδρα της την Γερμανία. Γράφει σε μόνιμη στήλη στο Αμερικάνικο περιοδικό Somerset Memories, και στο Γερμανικό ScrapArtZine. Ανήκει στις δημιουργικές ομάδες των εταιρειών Tattered Angels, Punky Sprouts, Scrapbook Adhesives κα. Ταξιδεύει όλο τον χρόνο για σεμινάρια παγκοσμίως.

Πηγή: scrapgreece.blogspot.com
Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου