Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Έκθεση της Fern Scott Olsson


Η Gallery genesis παρουσιάζει την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 19:30, την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Fern Scott Olsson, «POWER & INNOCENCE». Η Fern Scott Olsson γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και ζει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Ken J. Michaels, Κριτική για το Toronto Art Show: «Κάποιες φορές καυστική, άλλες φορές οικεία, η ζωγραφική της αντικατοπτρίζει με φιλοσοφική ματιά την πραγματικότητα. Η Fern Scott Olsson είναι μια ανερχόμενη καλλιτέχνης που αξίζει κανείς να την παρακολουθήσει».

Leif hr Κριτικός τέχνης, stersunds-Posten: «Οι πίνακες της Fern Scott Olsson έχουν θέματα από την καθημερινή ζωή χωρίς στόμφο και υπερβολή: παιδιά που παίζουν, ανθρώπους που κάνουν βόλτα στους δρόμους, οικογένειες στην παραλία. Εντυπωσιακή είναι η σειρά των έργων της που παρουσιάζει άντρες σε θέσεις ισχύος. Η δουλειά της είναι φρέσκια και οι αντιθέσεις των χρωμάτων της δημιουργούν με επιτυχία ένα καθοριστικό ύφος ζωγραφικής».

Fern Scott Olsson: «Μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους στα καφέ, στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις συναλλαγές τους. Αναρωτιέμαι ποιοι είναι, από που έρχονται, που πάνε».

Gallery Genesis, 35 HARITOS Street, Kolonaki 10675
Athens, Greece Tel.: +30 211 7100566
www.gallerygenesisathens.com
Πηγή:http://news.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου