Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κούβα της Λένας Κωνσταντάκου στο Λονδίνο


Στην γκαλερί Idea Generation στο Λονδίνο εγκαινιάζεται στις 30 Σεπτεμβρίου η πρώτη έκθεση φωτογραφίας της Λένας Κωνσταντάκου, με θέμα την υπέροχη, υγρή, ζεστή και εξωτική Κούβα.

Η Λένα Κωνσταντάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και ζει στο Λονδίνο, όπου εργάζεται ως φωτογράφος και art director. Έχει εργαστεί ως φωτογράφος μόδας, ιστιοπλοΐας και αθλητισμού για περισσότερα από δέκα χρόνια και έχει πτυχίο BA (Hons) στα ΜΜΕ και το γραφιστικό σχέδιο. Η δουλειά της έχει δημοσιοποιηθεί σε διάφορα διαδικτυακά και έντυπα μέσα, μεταξύ των οποίων η Sunday Telegraph, ο επίσημος οδηγός της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, το Styleshake.com και τα περιοδικά Ταχυδρόμος, No Limits και Fun in Action. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως deputy art director στο Create, το εμπορικό τμήμα του ομίλου της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph (Telegraph Media Group).

To 2009 μία από τις φωτογραφίες της από τη θεματική «Κούβα» έφτασε στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού για τα ετήσια βραβεία του περιοδικού Professional Photographer.

-------------------------------------------

«Η Κούβα: θερμή, ζωντανή, αληθινή, αισθησιακή, τροπική, μουσική και γεμάτη φως. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το ταξίδι μου στην Κούβα ήταν μία απόδραση από την πεζή καθημερινότητα, αλλά ήταν κάτι παραπάνω. Με βοήθησε να ανακτήσω την εσωτερική μου ισορροπία και μου έδωσε την ενέργεια να συνεχίσω. Αυτές οι φωτογραφίες συμβολίζουν για εμένα την ελευθερία, το πάθος, τη δημιουργικότητα, τη ζεστασιά και τη χαρά της ζωής. Ελπίζω να το δείτε κι εσείς». Λένα Κωνσταντάκου

  • Η Κούβα της Λένας Κωνσταντάκου στο Λονδίνο
  • Η Κούβα της Λένας Κωνσταντάκου στο Λονδίνο
  • Η Κούβα της Λένας Κωνσταντάκου στο Λονδίνο
  • Η Κούβα της Λένας Κωνσταντάκου στο Λονδίνο
LENA KONSTANTAKOU - CUBA IS ALIVE
Idea Generation
11 Chance Street, E2 7JB
Έως 4 Οκτωβρίου 2010
www.lenakonstantakou.com
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου