Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Mια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση το ποδήλατο


Η έκθεση SPOKED! 2011, που θα πραγματοποιηθεί στο Project Space του six d.o.g.s, στo πλαίσιo του Bicycle Film Festival 2011, είναι μια συγκέντρωση αφηγήσεων και εικόνων με αφετηρία το ποδήλατο.

Η έκθεση επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τις ποδηλατικές πρακτικές, τις κοινωνικές σχέσεις που αναπτύσσονται γύρω του καθώς και την ιδιότητά του όχι μόνο ως μέσου μετακίνησης αλλά και ως πλατφόρμας κοινωνικής σκέψης।

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι Γιάννης Καλύβας, Ηλίας Μερτής, Βαγγέλης Παράβας και Ευθύμης Σανίδης, ο εικαστικός και καθηγητής της ΑΣΚΤ Μάριος Σπηλιόπουλος, οι ομάδες Arbit City Group και GPO crew, οι street artists ICNOC και MOKA.

Το Βicycle Film Festival, το επιδραστικότερο ποδηλατικό φεστιβάλ στον κόσμο, επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Αθήνα από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2011. Το φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια στη Νέα Υόρκη θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη τότε ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την τέχνη και φυσικά τον κινηματογράφο, ταξιδεύει πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες σ' ολόκληρο τον κόσμο και επισκέπτεται την πόλη μας με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον αθηναϊκό του πρόγραμμα για φέτος περιλαμβάνει μια εικαστική έκθεση με την συμμετοχή ανερχόμενων αλλά και καταξιωμένων δημιουργών στον πολυχώρο six d.o.g.s, ποδηλατοβόλτες, επιδείξεις bmx στο εντυπωσιακό our park cu skate plaza, αγώνες και ποδηλατικό οικοτουρισμό με το Cycling4wine.

SPOKED!
Mια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση το ποδήλατο

Διάρκεια: 8 – 11 Δεκεμβρίου
(Εγκαίνια: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου Νοεμβρίου στις 21:00)
Ανοιχτά καθημερινά 12:00 – 00:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι, Αθήνα

T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.ग्र
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου