Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

H τέχνη "σπίτι" στο concept store SHOP



H τέχνη βρίσκει "σπίτι" στο concept store SHOP (Eρμού 112Α) για 2η φορά, από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και για τέσσερις εβδομάδες!

Στις βιτρίνες και τους ιδιαίτερους χώρους του καταστήματος –όπου φιλοξενούνται πρωτοποριακές συλλογές ρούχων, αξεσουάρ και διακοσμητικών ειδών από όλο των κόσμο– θα παρουσιαστούν έργα που υπογράφουν οι καλλιτέχνες: Παυλίνα Αθανασοπούλου, Αντωνία Καπλάνη, Ελευθερία Κοτζάκη, Εράτια Μελετίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Πανής, Ελευθερία Πετρίδου, Χριστίνα Σπανού, Αντώνης Στοαντζίκης και την Γιώτα Τζιρίνη. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει όπως και την προηγούμενη φορά το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΣΚΤ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 19.30 μμ.

Ειδική επιτροπή θα απονείμει βραβεία στα τρία καλύτερα έργα, καθώς και συμβολικές διακρίσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τον περασμένο Απρίλιο, το concept store SHOP Eρμού 112Α συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη έκθεση-εγκατάσταση με έργα αποφοίτων της σχολής। Για τους νέους καλλιτέχνες ήταν μια δυνατότητα να προβάλουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό. Για το SHOP Eρμού 112Α, ήταν μια δέσμευση να στηρίζει τους αποφοίτους της ΑΣΚΤ, αναδεικνύοντας τη δουλειά τους και επιβραβεύοντας τους ίδιους.

Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου