Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Έκθεση Φωτογραφίας στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ


«Ανθισμένη Ελληνική Ύπαιθρος – Νέα Πνοή ζωής»
«Ανθισμένη Ελληνική Ύπαιθρος – Νέα Πνοή ζωής» είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ, (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 15 και Μυριοφύτου – Ν. Ιωνία, τηλ. 210-270.2800) και θα διαρκέσει όλο τον μήνα Μάιο.

Σαράντα οκτώ φωτογραφίες με αγριολούλουδα της χώρας μας, όπως τα έχει αποθανατίσει με τον φακό του, με την ιδιαίτερη ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει, ο διακεκριμένος φωτογράφος Βασίλης Μυλωνάς, θα κατακλύσουν τις αίθουσες ημερήσιας φροντίδας και πολλαπλών εκδηλώσεων του Κέντρου, ευφραίνοντας τις καρδιές των πασχόντων, χαρίζοντας αισιοδοξία και ελπίδα και προάγοντας την κοινή αντίληψη των εμπλεκομένων ανθρώπων και φορέων για την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής:

α) Υγεία είναι η κατάσταση πλήρους φυσικής, ψυχικής, πνευματικής και κοινωνικής ευεξίας, σε αρμονική ισορροπία – ατομικά και συλλογικά - με το Περιβάλλον.

β) Ποιότητα Ζωής είναι η υποκειμενική αίσθηση πληρότητας και ασφάλειας, η ικανοποίηση και η απόλαυση που δημιουργεί στον άνθρωπο η συμμετοχή του στις συλλογικές διαδικασίες παραγωγής των υλικών συνθηκών διαβίωσης, αναπαραγωγής και πολιτισμού.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφιών θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ελληνικού Ιδρύματος για τον Εγκέφαλο και την Σπονδυλική Στήλη και ιδιαίτερα για την πρόοδο των κλινικών μελετών που διεξάγει το Ίδρυμα στον τομέα των θεραπευτικών εφαρμογών των βλαστοκυττάρων σε νευρολογικές παθήσεις.

Την έκθεση θα ανοίξει ο Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Χρήστος Γεωργόπουλος, την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 και ώρα 19.00.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από 9.00-21.00, Σαββατοκύριακα και Αργίες από 9.00-14.00 και 18.00-21.00
Πηγή:http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου