Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Μεταμορφώσεις στην... Κέα


«Μεταμορφώσεις, Η αέναη αλλαγή των πάντων» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής που από τις 10 Ιουλίου θα φιλοξενείται στην γκαλερί art s.a.
Από διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσεγγίσεις, οι καλλιτέχνες ζωντανεύουν με την δική τους γραφή ο καθένας, θρύλους, παραδόσεις και σύγχρονες καθημερινές ιστορίες ταιριαστές με το πνεύμα των παραμυθιών και των αφηγήσεων που θα ζωντανέψουν στη Τζια κατά τη διάρκεια της 8ης Γιορτή Παραμυθιών.

Ο μύθος της Λήδας και του Κύκνου, μεταμορφωμένοι πρίγκιπες παραμυθιών, μορφές αλλόκοτες μας παρασύρουν προσφέροντας τον καρπό της γνώσης, φυσικά φαινόμενα και αλληγορίες συνθέτουν το σκηνικό μιας έκθεσης γεμάτης εκπλήξεις. Τίποτε δεν τελειώνει όλα μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο. Αλλάζουν μορφή και ταξιδεύουν στο χρόνο.
Το βράδυ των εγκαινίων θα γίνει αφήγηση του μύθου της Λήδας και του Κύκνου, ενώ την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν αφηγήσεις για παιδιά και δραστηριότητες με κατασκευές.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ, ALEXEI KYRILLOFF, ΠΕΝΗ ΜΑΝΑΒΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΛΑ, ΡΑΝΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΟΥ, ΠΑΒΛΟΣ ΧΑΜΠΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ

ΙΝFO:
Τι:«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ» Η αέναη αλλαγή των πάντων
Πότε: 10 ΙΟΥΛΙΟΥ- 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010
Που: ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ art s.a. ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΚΕΑΣ

Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου