Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Οικονομικές παροχές από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης


Δωρεάν είσοδο μίας ημέρας ανά έκθεση, μείωση στο κόστος συμμετοχής σε κύκλους διαλέξεων, πακέτο τουριστικής προσφοράς αλλά και δημιουργία φίλων του μουσείου με ετήσια συνδρομή 25 ευρώ για νέους

Δωρεάν είσοδο μίας ημέρας ανά έκθεση, μείωση στο κόστος συμμετοχής σε κύκλους διαλέξεων, πακέτο τουριστικής προσφοράς αλλά και δημιουργία φίλων του μουσείου με ετήσια συνδρομή 25 ευρώ για νέους έως 30 ετών, ανακοίνωσε η πρόεδρος του Ιδρύματος Γουλανδρή του Μουσειου Κυκλαδικης Τέχνης, Σάντρα Μαρινοπούλου.

Την ίδια ώρα ο διευθυντής του Μουσείου Νίκος Σταμπολίδης παρουσίασε την νέα σειρά εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν από το προσεχές φθινόπωρο. Αφορούν έκθεση από νησιά της άγονης γραμμής, έκθεση για τις σχέσεις της Ελλάδας με τα Βαλκάνια, αναδρομική της Βάσως Κατράκη , ένα αφιέρωμα στην τέχνη του βιβλίου και έκθεση αρχαιοτήτων με θέμα την υγεία το 2012.

Επίσης υπάρχει πρόταση για κοινό εισιτήριο από τους υπεύθυνους τους Μουσείου Κυκλαδικής προς τους διευθυντές των μουσείων του αθηναϊκού κέντρου -που περιλαμβάνει Πινακοθήκη, Βυζαντινό, Μπενάκη, ενδεχομένως και το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως.
Πηγή:http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου