Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...



Athens Fine Arts Festival
Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ PROJECT
"ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ" ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...
Στις φετινές καλλιτεχνικές δράσεις "Δρώμενα Τέχνης" του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας (Athens Fine Arts Festival) παράλληλα με τη μεγάλη εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο στην Αθήνα, εντάσσεται μία μεγάλη διαδικτυακή καλλιτεχνική έκθεση με θέμα το φύλλο της ελιάς.
Συγκεκριμένα, το μοναδικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα που προωθεί τη νεανική κυρίως εικαστική δημιουργία προβάλλοντας μέσα από πολύ αξιόλογες καλλιτεχνικές δράσεις τα έργα και τους δημιουργούς, διοργανώνει μία μεγάλη διαδικτυακή έκθεση έργων που αφορά το φύλλο της ελιάς.
Η συμμετοχή στη διαδικτυακή έκθεση είναι ελεύθερη και μπορεί ο καθένας να λάβει μέρος σε αυτήν σχεδιάζοντας και φωτογραφίζοντας το δικό του φύλλο ελιάς.
Όλες οι συμμετοχές θα παρουσιασθούν σε ψηφιακή έκθεση στο διαδίκτυο.
Στην διαδικτυακή έκθεση "ένα φύλλο ελιάς" θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που θα απεικονίζουν όλες τις μορφές τέχνης και καλλιτεχνικής δημιουργίας, όπως ζωγραφική, γλυπτική, καλλιτεχνική φωτογραφία, κόσμημα, κεραμική κλπ. (Προσοχή στην καλλιτεχνική φωτογραφία συμπεριλαμβάνεται το γυμνό, σε επιτρεπτά όρια που δεν προσβάλουν).
Στείλτε με e-mail μία φωτογραφία του έργου σας και τα στοιχεία του μαζί με το ονοματεπώνυμο σας, με την ένδειξη για το project "Ένα φύλλο ελιάς" στο: info@athensfineartsfestival.gr μέχρι τις 30 Αυγούστου 2010.
Η συμμετοχή των καλλιτεχνών στο πρωτοποριακό αυτό διαδικτυακό project είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Επιμέλεια έκθεσης - συντονισμός με τις gallery και τους καλλιτέχνες: Μιχαήλ Ρωμανός.
ΠΡΟΣΟΧΗ: "...Φύλλο ελιάς και όχι δέντρο ελιάς... Παρατηρήστε καλά το σχεδιάγραμμα του φύλλου ελιάς και σχεδιάστε σωστά τις συνθέσεις σας, διότι έργα που δεν θυμίζουν το "φύλλο ελιάς" ΔΕΝ θα συμμετέχουν στο project. Φωτογραφίστε ένα φύλλο ελιάς που θα έχετε εσείς δημιουργήσει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου