Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

by cerartΣύνδεσμος

Μαρούσι 09/03/2012

ΑΡ. ΠΡ. 1286

Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών

Και Αγγειοπλαστών

Κηφισίας 207, Μαρούσι


Τηλ 2106144430 Φαξ 2103251949

Email unioncer@gmail.com

δήλωση συμμετοχής 50ης ΠΕΚ

Κανονισμός 50ης ΠΕΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη επιστολή μας, φέτος ξεκινούν ιδιαιτέρως νωρίς οι δραστηριότητες της φετινής επετειακής χρονιάς. Έτσι έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ήδη επίσημα την 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής (ΠΕΚ).

Λόγω του επετειακού και ιστορικού της χαρακτήρα, έχει δοθεί μια ιδιαίτερα προσεγμένη ματιά προκειμένου να είναι μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών, τόσο σε ποιότητα έργων, όσο και στη προώθηση και προβολή της έκθεσης στα μέσα ενημέρωσης, στους φορείς και στους προσκεκλημένους.

Οι απαιτήσεις αυτές που έχουν ήδη ξεκινήσει, περιλαμβάνουν αλλαγές που έγιναν στον κανονισμό του διαγωνισμού ενώ συμπληρωματικά ανακοινώνεται και διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας καθώς και άλλος, αναμνηστικού δώρου της 50ης . (θα σταλούν συνημμένα)

Στόχος μας είναι η προβολή της σύγχρονης κεραμικής έκφρασης τόσο γλυπτικά όσο και χρηστικά στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.

Πρόσκληση προς τους συναδέλφους, αλλά και στους φίλους της κεραμικής τέχνης, είναι, η ενεργή συμμετοχή τους με εμπνευσμένες δημιουργίες, και η εθελοντική παρουσία τους στους τομείς της διοργάνωσης. Πρέπει να τονίσουμε, ότι η συμμετοχή στις έκθεσεις δεν περιορίζεται στη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Εξ ίσου μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση, παίρνει και αυτός που συμμετέχει στην διοργάνωση. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και μία ακόμη έκθεση προπομπό της 50ης ΠΕΚ για τις αρχές καλοκαιριού.

Για τη χρονιά 2013 δρομολογούμε συνεργασία με φορείς όπως μουσεία, Δήμους μεγάλων πόλεων, και χορηγούς, έτσι ώστε να τονώσουμε τη παρουσία της τέχνης μας, αλλά και επιμορφώνοντας τους επαγγελματίες με εκπαιδευτικά σεμινάρια από συναδέλφους.

Γενικά, οι διοργανώσεις εκθέσεων κεραμικής σε συνεργασία με Δήμους ή άλλους φορείς απ όλη την Έλλάδα ενδιαφέρει πολύ όλους μας. Αν κάποιος συνάδελφος από άλλη πόλη θέλει να συνεργαστεί με τη Π.Ε.Κ.Α. και έχει να προτείνει κάτι για τη χρονιά 2013 στη πόλη του ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Σημαντικό είναι να ενημερωνόμαστε για ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα ώστε να τις προωθούμε σε όλα τα μέλη μας και όχι μόνο.

Η Π.Ε.Κ.Α. προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τη ιδιαίτερα δομική προσπάθεια που κάνει σήμερα, για το καλό της κεραμικής και των κεραμιστών εν γένει, καλεί τους κεραμίστες που δεν είναι μέλη της ακόμη, να γίνουν. Όσα περισσότερα μέλη αριθμεί η ένωση τόση μεγαλύτερη δύναμη αποκτά στο χώρο και στους φορείς που προωθούμε τις προτάσεις μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για νέες εγγραφές.

Ευχαριστούμε όλους σας εκ των προτέρων για την ενεργή συμμετοχή σας,

Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Βαλλάτος Μαριλένα Μιχοπούλου Αγαμέμνων Δάνος

Κηφισίας 207 Μαρούσι 15124 Τηλ: 210-6144430 Φαξ: 210-3251949

Πηγή: http://cerart.gr/author/cerart/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου