Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

«Άτοπος» στην Titanium Yiayiannos Gallery


Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 8:00 μ।μ. εγκαινιάζεται στην Titanium Yiayiannos Gallery, η έκθεση ζωγραφικής της Κριστέλλας Δημητρίου, με τίτλο «Άτοπος», η οποία θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012.

Η Κριστέλλα Δημητρίου ζωγραφίζει με μιαν ιδιοφυή αμεσότητα τα οράματά της ή καλύτερα μετουσιώνει σε εικαστική γραφή τα μεταφυσικά μηνύματα που ενεργοποιεί η ευαισθησία της. Είναι εντυπωσιακό το αυθεντικό πάθος που διέπει τη δημιουργό και στους δύο χώρους στους οποίους εκφράζεται: τη ζωγραφική και τη μουσική. Πάθος που, πέρα από την υψηλή σε ποιότητα έκφρασή της στους τομείς της καλλιτεχνικής της δραστηριότητας, εξασφαλίζει μια διαχρονική οντότητα στο έργο της.

Στην ενότητα «Άτοπος» που παρουσιάζεται στην Titanium Yiayiannos Gallery, η Κριστέλλα έχει, όχι, μοναχά αγγίξει αλλά και τεκμηριώσει μια δίχως προηγούμενο κορύφωση στα πλαίσια της δουλειάς της. Η μεγάλη ευαισθησία της δημιουργού στο χρώμα, της υπαγορεύει, κάθε φορά, και από μια μεταφυσική σε υφή αρμονία σε ότι αφορά την αισθητική της σύνθεσης. Κατεξοχήν υποβλητική σε επιλογή και σε υφή, η παλέτα της ενισχύει στον θεατή, τόσο οπτικά όσο και ψυχικά, το εκάστοτε μεταφυσικό -σε προέλευση- μήνυμά της σε σημείο, μάλιστα, που να ταυτίζει και τον δικό του ψυχισμό με αυτό.


Titanium Yiayiannos Gallery,
Βασ. Κωνσταντίνου 44, Αθήνα
Τηλ: 210 7297644,
Website: www।titaniumartgallery.com

Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου