Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτό εργαστήρι χαρακτικής στη Νίκαια

Το Ανοιχτό Εργαστήριο Χαρακτικής του Δήμου Νίκαιας, το οποίο οργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, εγκαινιάζεται.

Οι εικαστικοί καλλιτέχνες θα μπορούν δωρεάν να χρησιμοποιούν το εργαστήρι, το οποίο θα τους παρέχει τις υποδομές για τη δημιουργία έργων χαρακτικής: χαλκογραφίας, λιθογραφίας, ξυλογραφίας και χειροποίητης μεταξοτυπίας.

Τα αναλώσιμα (χαλκοί, προσωπικά εργαλεία, μελάνια, χαρτιά) βαρύνουν αποκλειστικά τους καλλιτέχνες που κάνουν χρήση του εργαστηρίου. Ο Δήμος προμηθεύει τα αναλώσιμα εκείνα υλικά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των υποδομών.

Το εργαστήριο λειτουργεί 8.00-22.00.

Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν το εργαστήριο μετά από ανοιχτή δημοσίευση ενδιαφέροντος, με σειρά προτεραιότητας. Με το πέρας της εργασίας τους οι καλλιτέχνες αφήνουν δύο αντίτυπα χαρακτικά στον Δήμο Νίκαιας για την δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης Χαρακτικής.

Για δηλώσεις συμμετοχής και κλείσιμο ημερομηνιών εργασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία του (Πέννυ Πολυζωγοπούλου, τηλ.: 210 3301141, φαξ: 210 3301408 και ηλεκτρ. Διεύθυνση: eete@eete.gr. , και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νίκαιας, Σ. Γρηγοριάδου, τηλ.: 210 4912635).

Ανοιχτό Εργαστήρι Χαρακτικής, Πέτρου Ράλλη 182, Νίκαια, Αττική
Πηγή:http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου