Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Δράμας


Στο πλαίσιο του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, του 33ου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και του digi2010, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά διαγωνισμός φωτογραφίας, με τίτλο «Δράμα ΖΕΙΝ. Το σήμερα ή το χθες» και έχει σκοπό να αναδείξει την συνύπαρξη δύο εποχών στη ζωή της πόλης. Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες από την πόλη της Δράμας. Σε κάθε συμμετοχή μπορούν να υποβληθούν μέχρι και 3 φωτογραφίες, ενώ θα γίνουν δεκτές όσες συμμετοχές κατατεθούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Από 20-25 Σεπτεμβρίου η έκθεση

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας «Δράμα ΖΕΙΝ. Το σήμερα ή το χθες» που θα λάβει χώρα από 20-25 Σεπτεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο «Ελευθερία», ενώ η ανακοίνωση των ονομάτων των τριών νικητών και η απονομή των βραβείων θα γίνει κατά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ της Δράμας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kinfest@dra.forthnet.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και στις γραμματείες του Φεστιβάλ Δράμας, μαζί με την φόρμα συμμετοχής, συμπληρώνοντας όλα τα υποχρεωτικά πεδία του εντύπου εγγραφής, δηλαδή: το επώνυμό τους, το όνομά τους, την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας τους (αριθμό σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου), τις φωτογραφίες τους. Πρέπει επίσης να αποδεχθούν τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού προτού επικυρώσουν τη συμμετοχή τους.


Πηγή:http://news.ert.gr

1 σχόλιο: