Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Cheapart 16, πιο φρέσκια από ποτέ!


H cheapart, με το κλείσιμο των δεκαπέντε χρόνων της, μοιάζει τόσο φρέσκια και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε. Η μεγάλη συμμετοχή καλλιτεχνών, η υποστήριξη του κοινού, αλλά και η εξάπλωσή της εκτός των συνόρων, δείχνουν έναν οργανισμό ζωντανό που σχεδιάζει χωρίς φόβο το μέλλον

Η cheapart δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να παράγουν καινούρια έργα και να
πειραματίζονται. Παράλληλα, δημιουργεί μία νέα μη προϋπάρχουσα αγορά, όπου δίνεται η δυνατότητα στον καινούριο φιλότεχνο να μυηθεί στην αγορά της τέχνης και να αρχίσει να ενδιαφέρεται.

Η δύναμη της αγοράς αυτής αυξάνεται αθροιστικά τα τελευταία 15 χρόνια, δημιουργώντας μια υπολογίσιμη δύναμη με γερές βάσεις και γνώση, που υποστηρίζει συστηματικά την τέχνη και έχει την ωριμότητα να αντιμετωπίσει και τις εύκολες, αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις.

Η cheapart δίνει την ευκαιρία -με την χαμηλή επικοινωνιακή τιμή του έργου μια φορά το χρόνο- στο κοινό αυτό να δει και να γνωρίσει τους καλλιτέχνες και να αγοράσει τέχνη. Η cheapart 16 θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό και 150 καλλιτέχνες θα σας υποδεχτούν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 στα κοινά εγκαίνια στην cheapart και στην γκαλερί
a.antonopoulou.art.

Διάρκεια μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2010.

Στη γκαλερί a.antonopoulou.art συμμετέχουν φέτος οι παρακάτω καλλιτέχνες:

Αβραμίδου/ Δανιηλίδη, Αμπαριώτου Άννα, Αμπαστάδο Λούση, Ανδρεαδάκη Άντζυ, Ανταράκη Τερέζα, Αντύπα Ράνια, Αξιώτη Βιργινία, Βαγιάτη Μάρω, Marengo Valentino, Βασιλάκου Μαργαρίτα, Βουλγαράκη-Βιοπούλου Στέλλα, Βουμβάκη Βένια, Γαλλής Δημοσθένης, Δέλλιου Δόμνα, Διαλησμά Νατ.-Τσαπατσάρης Τάκης, 2ιαλησμά Νατ.-Ψαρράς Αντ., Ζέρβας Σταμάτης, Ιωαννίδης Αλέξανδρος, Καλπάκας Ηλίας, Κανέλη Άννα, Κεμανέ Ιωάννα, Κυρίτσης Νίκος, lab of architecture, Λεούση Επιστημη, Μανωλάκου Βίλλη, Μαυρίδου Έυα, Μαυρονικόλα Ματίνα, Ξανθάκη Μαρία (Καραπιδάκη Βάλια), Παντελέων Γιώργος, Περδικέα Διαμάντω, Πεσμαζόγλου Μαρία, Ποθητάκης Χρήστος, Σεφεριάδης Γιώργος, Σπυρίδωνος Καλλιρρόη, Στεφανίδη Πασκάλ, Στριφτάρης Γιώργος, Φιόρος Μάκης, Χαβιαρά Ελεάνα και Χρανιώτου Στέλλα.

a.antonopoulou.art cheapart
Αριστοφάνους 20, Ψυρρή Θεμιστοκλέους & Α. Μεταξά 25
Τηλ. 210 3214994 // Τηλ. 210 3817517
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή 14:00-21:00 Δευτέρα-Κυριακή 14:00-21:00
Σάββατο 12:00-16:00
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου