Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

365 μέρες τέχνης στο ARTWALL


Το ARTWALL/ συμπληρώνει τον Ιούλιο ένα χρόνο ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 10 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά events, θεατρικές παραστάσεις και performances. Το ARTWALL/ συμμετείχε στο BACK TO ATHENS 2013 ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να δει πάνω από 60 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στη διάρκεια αυτού του χρόνου.
Στόχος του ARTWALL Project Space είναι να συγκεντρώσει σύγχρονους εικαστικούς που ανήκουν στο δημιουργικό δυναμικό του πολυσυλλεκτικού τοπίου της πόλης. 12 μήνες από την έναρξη του χώρου, οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν σ' αυτό που είναι σήμερα το ARTWALL βρίσκονται μαζί μας σε μια ανδρομική παρουσίαση των έργων και των ιδεών τους μέσα απο την έκθεση με τίτλο, 365 Art Days. Στα εγκαίνια της έκθεσης Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 οι καλλιτέχνες θα υποδεχτούν το κοινό στο ARTWALL από τις 4 το απόγευμα, ενώ στις 8 θα ξεκινήσει το opening party στο AIR LOUNGE του Fresh Hotel.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μουσική B.o.j.o, χορευτικές συλλογές από το '40 μέχρι σήμερα, που συλλέγει ο Θάνος Ταμπακόπουλος (ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός αρχαιολόγος) τα τελευταία 13 χρόνια. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα slideshow με φωτογραφικό υλικό απο τις εκθέσεις της χρονιάς.

Στο πλαίσιο του 365 Art Days το ARTWALL Project Space καλεί δημιουργούς και επιμελητές σε μια παρουσίαση της δουλειάς τους.
Μία εβδομάδα πριν τη λήξη της έκθεσης 365 ArtDays, όσοι ενδιαφέρονται να προτείνουν μία ιδέα ή ένα project μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο artwallprojectspace@gmail.com έτσι ώστε να έρθουν στον χώρο του ARTWALL για ένα προγραμματισμένο ραντεβού.

Η πρόταση που θα επιλεγεί, θα φιλοξενηθεί στο ARTWALL μέσα στο 2014.

Συμμετέχουν: Μαρία Αντωνάτου, Γιώτα Αποστολοπούλου, Ανδρέας Βάης, Βάλια Γκούζια, B.o.j.o, Ινώ Βαρβαρίτη, Ανδρέας Βούσουρας, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος, Βάλια Γκούζια, Έλλη Γρίβα, Γιώργος Γυπαράκης, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Φωτεινή Καπίρη, Ευδοκία Κύρκου, Φάνης Λογοθέτης, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Θεοδώρα Μαλάμου, Μανέτα Άννα, Βίλυ Μανωλάκου, OZON Raw Magazine, Πασιάς Αντρέας, Λευθέρης Πλακίδας, Christian Rupp, Νίκος Σαμουρέλης, Αννέττα Σπανουδάκη, Veronika Šramatyová, Γιώργος Τσεριώνης, Μαρία Τσιμπουρλά
Info:
ARTWALL / 365 Art Days
15 Ιουλίου - 10 Σεπτεμβρίου, 2013
Εγκαίνια: Δευτέρα 15 Ιουλίου, 2013

ARTWALL Project Space
Σοφοκλέους 26 10552, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας : 16.00-21.00
Τρίτη-Παρασκευή, Σάββατο 12.00-16.00
Τ 210 5248511 F
Website: www.theartwall.gr
Πηγή:http://www.e-go.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου