Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Ματιές στην καθημερινότητα»


11 καλλιτέχνες με αφετηρία την πραγματικότητα, ατομική ή συλλογική, και εμπνεόμενοι από αυτή, δημιουργούν το δικό τους μύθο στην ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Ματιές στην καθημερινότητα», την οποία παρουσιάζει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό του Κέντρο «Μελίνα» από 16 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2011.

Η έκθεση αποτελούμενη από αποσπάσματα «καθημερινότητας» ανιχνεύει σε εικαστικό επίπεδο, μέσω του διαλόγου των έργων και της οπτικής υποκειμενικότητας των ζωγράφων, τις συγγένειες και τις διαφορές που αναπτύσσονται στον τρόπο αντίληψης της ζωής.
Η έννοια της καθημερινότητας μεταμορφώνεται στα χέρια των δημιουργών και γίνεται ένας κώδικας ζωής γεμάτος χρώμα, τοπία, πρόσωπα, αντικείμενα, ιστορίες και συνήθειες της καθημερινής μας ζωής.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Ηώ Αγγελή, Μαρία Γιαννακάκη, Ανδρέας Μαράτος, Σταματίνα Ντούτσουλη, Φωτεινή Οθωναίου, Βασίλης Παπανικολάου, Μαρία Τοξαβίδη, Αντώνης Τσακίρης, Φανή Τσακιρίδου, Γεωργία Φαμπρή και Χριστίνα Χατζηνεοφύτου.
Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Άννα Παπαστάμου.

Εγκαίνια: Δευτέρα 16 Μαΐου, ώρα 19.30
Διάρκεια: 16 Μαΐου- 7 Ιουνίου 2011
Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης - Θησείο, στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός, τηλ.: 210 34 52 150

Πηγή:http://athenscityculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου