Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Christmas Farytale


Ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στην Αθήνα!!

27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΜΕ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Ο προαύλιος χώρος του θεάτρου Badminton μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκεπαστό χωριό.

Μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από τα πιο αγαπημένα παραμύθια (Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοκκινοσκουφίτσα, Μολυβένιος Στρατιώτης, Πινόκιο κ.α.)
Μια μεγάλη παγοπίστα, Χριστουγεννιάτικη αγορά, Παιχνίδια, εργαστήρια (χειροτεχνίας, ζαχαροπλαστικής, θεατρικών δρώμενων), διαγωνισμοί, κληρώσεις, συναυλίες, dj’s party κ.α.

Τι θα δείτε μέσα σε αυτό;
• Το χωριό του Άη Βασίλη, το παλάτι της Χιονάτης με τους επτά νάνους, ο Πινόκιο και το εργαστήρι του Τζεπέτο, ο Μολυβένιος Στρατιώτης, ξωτικά αλλά και άλλες παραμυθένιες χειροποίητες μοναδικές κατασκευές σχεδιασμένες με την υπογραφή του Νίκου Βήτα.
• Carousel για μικρούς και μεγάλους και μια πλήρης σειρά μοντέρνων ψυχαγωγικών παιχνιδιών fun park καθώς και οργανωμένοι παιδότοποι.
• Ένα αστραφτερό παγοδρόμιο για τον Χριστουγεννιάτικο χορό στον πάγο!
• Χριστουγεννιάτικη αγορά για κάθε είδους δώρα και στολίδια. Χιλιάδες λαμπιόνια και φωτισμένα έλατα συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.
• Πάρτυ και γιορτές με πολύ φαντασία, συναυλίες, dj’s, ζογκλέρ, εργαστήρια χειροτεχνίας αλλά και ζαχαροπλαστικής, θεατρικά δρώμενα, διαγωνισμοί, κληρώσεις και βραβεύσεις.

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ


Ειδικές κατασκευές πλαισιωμένες με ανάγλυφα και γλυπτά στοιχεία θα μας μεταφέρουν σε μια Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη που μικροί και μεγάλοι κρύβουν στη φαντασία τους. Ένα φαντασμαγορικό παραμυθένιο περιβάλλον που οι επισκέπτες θα ζήσουν για πρώτη φορά.
Η Παραμυθούπολη μας μεταφέρει σε ένα μυθικό κόσμο πλαισιωμένο με το εργαστήρι του Άη Βασίλη και το καμπαναριό, το ταχυδρομείο με τον σφραγιδοκράτορα και άλλους ονειρικούς κόσμους εμπνευσμένους από τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια.
Μαζί με τα παιδιά, μπορείτε να στείλετε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να ευχηθείτε για το νέο χρόνο στο Πηγάδι των ευχών αλλά και να φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών.



ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!
Ξεκινά με το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας και του Καμμένου δάσους. Εδώ τα παιδιά θα ασχοληθούν και θα μάθουν για την οικολογία και το περιβάλλον. Γιατί ο λύκος δεν είναι μόνο κακός. Είναι και ένα ζώο υπό εξαφάνιση. Και το δάσος του παραμυθιού δεν είναι πάντα πράσινο. Είναι και καμμένο αν δεν το προσέχουμε!
Δίπλα ακριβώς είναι η Χριστουγεννιάτικη αγορά και από την άλλη πλευρά σας περιμένει η Χιονάτη με τους επτά νάνους καθώς και η τεράστια μπότα του Άη Βασίλη που αποτελεί το αγαπημένο προς εξερεύνηση ορμητήριο των παιδιών!

Προχωρώντας πιο κάτω για να βρεθούμε στο μεγαλύτερο στεγασμένο fun park με παιδότοπο, που περιλαμβάνει δύο σκηνοθετημένα παραμύθια με τεράστιες κατασκευές και δίπλα τους καταστήματα μοναδικών γεύσεων.

Μπροστά σας επίσης το Circus Carousel με μοναδικά άλογα και εντυπωσιακά ζώα που κινούνται σε ρυθμούς Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Πιό κάτω συγκρουόμενα αυτοκινητάκια που έχουν μεταμορθωθεί σε μικρά και μεγάλα ζώα. Το τρένο με τον Άη Βασίλη και τους δίδυμους ταράνδους, το τραμπολίνο αλλά και ο παιδότοπος με τις φουσκωτές κατασκευές καθώς και πολλά άλλα παιχνίδια που αγαπάνε τα παιδιά.



Λίγο πιο ‘κει συναντάτε το Food Coast και θαυμάζετε τους Μολυβένιους στρατιώτες και την μπάντα των μουσικών Χριστουγεννιάτικων ξωτικών και ακριβώς μπροστά σας πια, έχετε το μεγάλο παγοδρόμιο. Το White Fantasy Ice ring σας περιμένει για να κάνετε μαθήματα πατινάζ με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων και δίπλα του θα δείτε την μεγάλη οικογένεια χιονανθρώπων που ετοιμάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα της.
Και φτάνουμε στην δημιουργική ενασχόληση των παιδιών, στα εργαστήρια*.

Αρχίζουμε με το ταχυδρομείο «ΑΘΗΝΑ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ EXPRESS» όπου τα παιδιά γράφουν το γράμμα στον Άη Βασίλη και καθημερινά οι πιο πρωτότυπες επιστολές κληρώνονται και κερδίζουν όμορφα δώρα. Πιό κάτω τα παιδιά δημιουργούν στολές, καπέλα και άλλα αξεσουάρ εμπνευσμένα από θεατρικές παραστάσεις. Αμέσως μετά συμμετέχουν και στα θεατρικά δρώμενα. Και αν θέλουν και άλλες χειροποίητες κατασκευές υπάρχει και το εργαστήριο μαριονέτας.

Ηθοποιοί που θα ενσαρκώνουν τον Άη Βασίλη και τους ήρωες των παραμυθιών, παραμυθούδες, ανιματέρ, dj, βοηθοί παραγωγής, άτομα στην υποδοχή και στα ταμεία, εθελοντές από μη κερδοσκοπικές οργανώσεις θα είναι όλοι στη θέση τους για να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν ψυχαγωγία, ενώ ηθοποιοί και θεατρολόγοι θα σας κρατάνε συντροφιά με δύο διαφορετικές παραστάσεις την μέρα και πολλά θεατρικά δρώμενα.



Η βόλτα καταλήγει στο χωριό του Άη Βασίλη με το εργαστήριό του γεμάτο παιχνίδια και δώρα που ετοιμάζει για τους μικρούς του φίλους.

*Όλα τα εργαστήρια γίνονται κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων παιδαγωγών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε μεγάλα τραπέζια με καθίσματα.

Μια διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 15.00-23.00
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ: 10.00 – 23.00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 4 ΕΥΡΩ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ CAROUSEL)
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ! ΑΠΟ 27/11 ΜΕΧΡΙ 2/12 Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 1086024
Πηγή:http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου