Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ομαδική έκθεση: αέναες συμπτώσεις από την Αμοργό στην Αθήνα από τις 12 Ακροπόλεις

από τις 14 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ.

Ομαδική έκθεση:
αέναες συμπτώσεις από την Αμοργό στην Αθήνα
από τις 12 Ακροπόλεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 20.30
Διάρκεια Έκθεσης: 14 – 28 Φεβρουαρίου 2013
Επισκέψιμες ώρες: Καθημερινά από τις 4μμ έως τις 10μμ
Είσοδος: Ελεύθερη
BOOZE COOPERATIVA, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 57, ΑΘΗΝΑ


Ένας αγαπημένος τόπος, ένα νησί του Αιγαίου και μία ιστορία 22 χρόνων με γνώμονα την τέχνη, την φιλία, την γεύση, τα αρώματα, την απόλαυση και κυρίως το ανθρώπινο στοιχείο να διαφεντεύει τις στιγμές.
Οι 12 Ακροπόλεις μεταμορφώθηκαν στα φυλλομετρήματα του χρόνου από ένα χώρο γεύσεων σε σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και φιλότεχνων στην περιοχή Αιγιάλη στην όμορφη Αμοργό.
Στην αρχή δειλά γίνονταν εκθέσεις καλλιτεχνών ενώ με την πάροδο των χρόνων και την ζύμωση της δημιουργίας σαν καθημερινή ζώσα ανάγκη, γεννήθηκε η ιδέα των “αέναων συμπτώσεων” ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ στην καρδιά της Αιγιάλης με μενού καθημερινής καλλιτεχνικής δημιουργίας και τρίμηνων εκθέσεων.
Τώρα, μετά από 22 χρόνια και αφού κάθε καλοκαίρι συναντιόμαστε σε μία διαφορετική καλοκαιρινή ¨αέναη σύμπτωση” για λίγο μετακομίζουμε την διάθεσή μας και τις καλοκαιρινές καλλιτεχνίες της Μαρίας Λέτσιου, της Έφης Ζυγούρη, της Μαρίνας Προβατίδου, της Νίκης Ρουμπάνη στον χώρο του BOOZE COOPERATIVA GALLERY από 14 έως και 28 Φεβρουαρίου 2013.
Φιλική συμμετοχή από τον Μελέτη ΑΪβαλιώτη.
Μία συλλογική έκθεση, λίγο από την γεύση του καλοκαιριού 2012 και μία υπόσχεση για τις μέλλουσες συμπτώσεις που επρόκειτο να συμβούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου