Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Μακριά από τις πόλεις»


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 θα γίνουν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης «Μακριά από τις πόλεις» της ζωγράφου Όλγας Αλεξοπούλου.

Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Οξφόρδης, έχει πραγματοποιήσει σειρά επιτυχημένων εκθέσεων στο διεθνή χώρο (Αγγλία, Ισπανία, Κίνα, ΗΠΑ, κτλ.) και στην Ελλάδα, στην οποία επιστρέφει με αυτήν την έκθεσή της στην γκαλερί « Artville ».

Ο ιστορικός Νίκος Σιγάλας σημειώνει: «Η Όλγα Αλεξοπούλου έπλασε μια εποποιία, από αυτές που σπάνια τολμούν σήμερα οι καλλιτέχνες. Έργα λιτά και εκστατικά – γιατί η αληθινή έκσταση δε μπορεί παρά να είναι λιτή. Αυτό που μας λεν τα έργα είναι πως η φύση είναι αδάμαστη και πως, όπως η φύση, και η τέχνη δεν μπορεί να δαμαστεί και δεν μπορεί να εξαντληθεί μέσα στις φιλοδοξίες μας. Βρίσκεται ακριβώς εκεί που οι φιλοδοξίες αυτές τελειώνουν, στις απέραντες αδάμαστες εκτάσεις που ανοίγει μπροστά μας η συνάντηση της φαντασίας με τη φύση και τη ζωή, στα άστρα, τις θάλασσες και τις κορυφές που υπάρχουν γύρω μας και, παράλληλα, κατοικούν βαθιά μέσα μας.»



Από 16/6 μέχρι 2/7

Τρ., Πεμ., Παρ.: 12-2 μ.μ. και 5.30-8.30 μ.μ., Τετ., Σαβ.: 12-3 μ.μ.



Artville Gallery, Δεινοκράτους 12, Κολωνάκι, 2107293611, www.artvillegallery.ग्र

Πηγή:http://www.forfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου