Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Συνειρμοί στην Καλών Τεχνών


Oκτώ εικαστικοί φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών συναντιούνται στην ομαδική έκθεση Συνειρμοί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα από 11 έως 30 Απριλίου 2011.

Το ενδιαφέρον της έκθεσης έγκειται στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες προέρχονται από διαφορετικά εργαστήρια της ΑΣΚΤ, που σημαίνει ότι αποτελούν μία συνολική άποψη της Σχολής.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αλέξανδρος Βέργης, Κωνσταντίνα Γαζέτη, Θωμάς Γαλάτος, Δήμητρα-Ελένη Γεωργίου, Μaka Iashvili, Χρυσάνθη Μπαϊράμι, Βαλίνια Σβορώνου και ο Νικόλαος Σταθόπουλος.

Αποτυπώνοντας τις σκέψεις τους οι καλλιτέχνες σημειώνουν:
Όλοι μας καθημερινά κάνουμε συνειρμούς, κανείς όμως από εμάς δεν θυμάται την αφετηρία. Η δύναμη της σκέψης σε ταξιδεύει παντού και πουθενά ταυτόχρονα, δίχως να λογιάζει περιορισμούς και μονοπάτια. Η σκέψη είναι οδηγός και ταξίδι. Ο κάθε καλλιτέχνης είναι κυρίαρχος του εαυτού του, μοναδικός με όρεξη και τόλμη να αντιμετωπίσει κάθε ιδέα που προκύπτει μέσα από εσωτερικούς προβληματισμούς. Μια αλήθεια που ο καθένας από αυτούς, την φαντάζεται ονειρικά αληθινή. Έτσι και είναι, μέσα από τα έργα τους αποτυπώνονται σκέψεις που κάθε άλλο κυριαρχούν το πεδίο δράσης του καλλιτέχνη.


Εγκαίνια: Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 19.30
Διάρκεια: 11 - 30 Απριλίου
Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Δήμου Αθηναίων –Ισόγειο: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης – Θησείο, τηλ.: 210 34 52 150, στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός,




Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο: 10.00 –20.00
Κυριακή 10.00 – 14.००
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου