Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Έκθεση φωτογραφίας γεμάτη μουσική


Με τίτλο «Backstage Pass» και θέμα Έλληνες και ξένους μουσικούς, η έκθεση φωτογραφίας της Πέπης Λουλακάκη εγκαινιάζεται στην γκαλερί Athens House of Photography, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Η Πέπη Λουλακάκη έχει καλύψει αποστολές σε διάφορα σημεία του πλανήτη με θέματα κυρίως κοινωνικά, κοινωνικοπολιτικά και πολιτιστικά.

Η Πέπη Λουλακάκη έχει δουλέψει περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο της μουσικής, ως ανταποκρίτρια για διάφορα περιοδικά αλλά και στον ελεύθερο χρόνο της, ως μουσικόφιλη η ίδια. Η έκθεση περιλαμβάνει πορτραίτα, προσωπικές στιγμές και λεπτομέρειες από τα παρασκήνια, καθώς και στιγμές έντασης πάνω στη σκηνή.

Η καλλιτέχνης - που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πορτραίτο και το φωτορεπορτάζ- συνδυάζοντας άρτια τεχνική με μεγάλο πάθος αλλά και εκτενείς γνώσεις για την μουσική, καταφέρνει να μας μεταδώσει την ουσία του κάθε μουσικού που έχει φωτογραφήσει αλλά και να προσδώσει μία αίσθηση ήχου και κίνησης μέσα από μια κατ' εξοχήν στατική τέχνη.

Ο Nick Cave συλλαμβάνεται σε στιγμές χαλάρωσης από τον φακό της Πέπης Λουλακάκη.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες των Nick Cave, Depeche Mode, Moby, Παύλου Παυλίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Χάρη Κατσιμίχα, Archie Shepp, PJ Harvey, Γιώργου Μάγκα, Tricky, κ.ά.

Πληροφορίες: Athens House of Photography, Κεραμέων και Ελευσινίων, Αθήνα, τηλ।: 210 5228696. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 29 Ιανουαρίου 2012. Ώρες λειτουργίας της γκαλερί: Δευτέρα - Τρίτη: Κλειστά, Τετάρτη - Παρασκευή: 16:00 - 20:00, Σαββάτο - Κυριακή: 12:00 - 18:00

Πηγή:http://www.naftemporiki.gr

2 σχόλια: