Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Στο μονοπάτι της καρδιάς, Παράσταση παραμυθιών με μουσική sitar

ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Παράσταση για μεγάλους που δεν ξέχασαν το παιδί...
Αφήγηση παραμυθιών: Ζωή Νικητάκη
Μουσική sitar & esraj: Iάσονας Ψαράκης

17 Ιανουαρίου 2018
ώρα: 21:30
42 Ζοne, Aγ. Αναργύρων 16, Ψυρρή, Αθήνα


Υπάρχει ένα μονοπάτι που τους πόνους αλαφρώνει και τις πληγές γιατρεύει, το μονοπάτι της καρδιάς, το μονοπάτι των παραμυθιών.
Ο παραμυθάς μιλά για την ιστορία του κόσμου απ΄την αυγή του χρόνου, για τη δύναμη που φωλιάζει στη ψυχή και μπορεί σύμπαντα να δημιουργήσει απ΄την αρχή και κόσμους να σχηματίσει. Ο παραμυθάς γνωρίζει πως κάθε φορά που ανασαίνουμε, απλώνεται μια σκάλα μαγική μεταξύ γης και ουρανού και πάνω σε αυτή τη σκάλα υφαίνονται οι ευχές, οι προσευχές και οι μαγικές σιωπές.
Στο μονοπάτι της καρδιάς, στο μονοπάτι των παραμυθιών τίποτα αδύνατο δεν είναι, καθώς κι εκείνα που φαντάζουν ως θαύματα, είναι μικρές απλές σταγόνες που μέσα μας αναπαύονται και περιμένουν.
Δυο δημιουργοί, ένας μουσικός που σαν τους αφοσιωμένους προσκυνητές - υπηρέτες της τέχνης ζει και σπουδάζει με αγάπη κλασική μουσική σιτάρ στην Ινδία κι η αφεντιά μου, που σαν τους παραμυθάδες αλλοτινών εποχών πιστεύω στα θαύματα και σε αυτά αφοσιωμένη μέσα από την τέχνη μου ζωγραφίζοντας με χρώματα και λέξεις δημιουργώ, συναντιούνται και σας προσκαλούν στο πρώτο μουσικό παραμυθοταξίδεμα της νέας χρονιάς.
Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να συνταξιδέψουμε σε ένα θαυμαστό ταξίδι στο μονοπάτι της καρδιάς, μέσα από τους μαγικούς ήχους του sitar και του esraj του Ιάσονα Ψαράκη και μέσα από τα παραμύθια που θα σας διηγηθεί η αφεντιά μου, που μιλάνε για το μεγάλο ταξίδι της ψυχής να επιστρέψει στην Πηγή.

Βάλτε τα γιορτινά στην καρδιά
Πάρτε το παιδί μέσα σας αγκαλιά
Κι ελάτε σε ένα μαγικό συνταξίδεμα στην Καρδιά
Εκεί που όλα είναι μπορετά….
Και μην φοβηθείτε, δεν θα χαθείτε, γιατί καθώς λέει μια φίλη μου καλή κι αγαπημένη, “ό,τι φτιαγμένο από καρδιάς πάντα βρίσκει τον δρόμο του…”

Ζωή Νικητάκη

( Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
693 794 4947
6947 0166 53 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου