Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

DUSTBOWL LIVE


Το
Σάββατο 1 Μαίου ,
οι Dustbowl θα εμφανιστούν Live στο "Ξυλουργείο" - Μύλος (Θεσσαλονίκη).

Η εμφάνιση τους αυτή, στα πλαίσια της Photobiennale Θεσσαλονίκης, είναι αφιερωμένη
στο βιβλίο και έκθεση φωτογραφίας του Παύλου Φυσάκη
με τίτλο Land Ends.

Το live θα ξεκινήσει στις 22.30
είσοδος ελεύθερη.







ΤΑ ΝΕΑ – Μ. Μαρκουλή

«Ο ήχος του τρένου πάνω στις γραμμές καθώς πλησιάζει και απομακρύνεται, το σφύριγμα , οι ράγες, ο δρόμος και αυτό το δαιμονισμένο ροκενρόλ τους ξεσήκωσε από τις γειτονιές της Αθήνας, όπως ο αέρας το σύννεφο της σκόνης. Και τώρα οι Dustbowl, δεν είναι ένα από τα πιο πολύτιμα κρυμμένα μυστικά στη μουσική της πόλης- είναι η μπάντα που δεν πιστεύεις στα μάτια και στ΄ αυτιά σου...»

Athens Voice - Γ. Δημητρακόπουλος

«Dustbowl - Στη σκόνη των ράιοτς...Πιο κατάλληλο όνομα για την περίοδο που διανύουμε δεν θα μπορούσαν να έχουν βρει. Από τους ανεμοστρόβιλους και την ξηρασία της Μεγάλης Κρίσης του ’30, μετά το κραχ του ’29, στις σημερινές ταραχές και τη Μεγαλύτερη Κρίση του ’09. Το όνομα προέκυψε φυσικά από τα ακούσματά τους: Γούντι Γκάθρι και Τζόνι Κας. Με αναφορές στη λογοτεχνία των Κέρουακ και Φόκνερ συνθέτουν το soundtrack μιας αδιάκοπης περιπλάνησης...»

SONIK – Γ. Δημητρακόπουλος

«Η πιο cult μπάντα της πόλης...»


MIXTAPE.GR - Γιάννης Κοκκονάκης

«Ο νέος αναπροσαρμοσμένος ήχος που έχουν υιοθετήσει τα παιδιά και που τους κατατάσσει πλέον - χωρίς υπερβολή - στις πιο αναγνωρίσιμες μπάντες της ευρύτερης σκηνής της Americana παγκοσμίως...»


«Με τις πρώτες νότες του “Land ends” καταλάβαινες ότι εδώ ακούς μια μεγάλη μπάντα, από αυτές που όταν έρχονται από έξω γίνονται το αγαπημένο θέμα των «ψαγμένων» blog για μήνες


www.lightroomgallery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου