Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

“Έκπληξη 2!” Εικαστική έκθεση για τους άστεγους της Αθήνας


19/02/2010 - 21/02/2010
"Έκπληξη 2!" τιτλοφορείται η εικαστική έκθεση που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο διαδικτυακός τόπος προβολής και προώθησης της ελληνικής τέχνης artAZ, σε συνεργασία με την "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την ενίσχυση του έργου του.

Μετά την περυσινή επιτυχία της αντίστοιχης διοργάνωσης, η εκδήλωση επαναλαμβάνεται με ακόμη περισσότερους καλλιτέχνες και έργα, αλλά και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς. Τριακόσιοι σύγχρονοι καλλιτέχνες δημιούργησαν ειδικά για την έκθεση από ένα έργο τέχνης σε ενιαία διάσταση (18x24εκ.) που θα διατίθεται σε ενιαία συμβολική τιμή (50€).

Ποια είναι η έκπληξη; Κάθε πίνακας είναι υπογεγραμμένος στο πίσω μέρος του. Η ταυτότητα του δημιουργού θα παραμείνει μυστική μέχρι την αγορά του έργου!

Η έκθεση ήδη πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα του artAZ (www.artaz.gr) από τις 7 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και τις 20 Φεβρουαρίου. Στο διάστημα αυτό θα προστίθενται καθημερινά νέα έργα. Μέχρι τότε σας προτείνουμε να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα και να σημειώνετε τους κωδικούς των έργων που σας ενδιαφέρουν. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μόνο τρία έργα.

Από τις 19 έως και τις 21 του μηνός θα μετακομίσει στην "Τεχνόπολις" όπου τα έργα θα παρουσιαστούν στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί η πώληση τους. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο: 16:00 - 22:00

Ώρες πώλησης των έργων: Κυριακή 12:00 - εξάντλησης τους

Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία:
210 3461589
Τόπος: "Τεχνόπολις", Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης"
Πηγή:http://www.cityofathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου