Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Soirée De Ceramique V

Το εργαστήριο κεραμικής Mamoutzis Ceramic Sculpture + Design οργανώνει το Soirée de Ceramique V με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση της σύγχρονης κεραμικής. Ο χώρος που δημιουργούνται τα έργα μετατρέπεται σε χώρο έκθεσης τους. Χρηστικά αλλά και διακοσμητικά κεραμικά θα είναι διαθέσιμα σε τιμές εργαστηρίου.

Κάθε έργο αποτέλεσμα πολυετούς ενασχόλησης, εξοικείωσης και πειραματισμού πάνω στα υλικά ασχολείται με το ρυθμό των χρωμάτων και των όγκων. Συνθέσεις που θέλουν να αναδείξουν την πλαστικότητα και τις υφές της κεραμικής. Αυτή την φορά παράλληλα με την συλλογή έργων του Γιάννη Μαμουτζή παρουσιάζονται δυο φιλοξενούμενοι, η Θεοδώρα Τσιράκογλου και η ΥΦΗ CERAMICS .

Θεοδώρα Τσιράκογλου:
Θα παρουσιάσει έργα από την προσωπική της δουλειά. Αντλεί έμπνευση από μηχανικές κατασκευές και γεωμετρικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα.Τα περισσότερα από αυτά παίρνουν μια φανταστική υπόσταση και παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον χαρακτήρα, διεκδικώντας ωστόσο την θέση τους στην πραγματικότητα"
https://www.facebook.com/THEODORATSIRAKOGLOU/
https://www.instagram.com/theodora_tsirakoglou_ceramist/

ΥΦΗ CERAMICS
Θα παρουσιάσουν αντικείμενα τα οποία προέκυψαν μέσα από την διαδικασία παραγωγής και είτε λόγω αστοχίας υλικού ή λάθους είτε για λόγους που κανείς δεν μπορεί εύκολα να εξηγήσει αποτελούν μοναδικά έργα που δεν μπορούν να επαναληφθούν. Χάνουν τον αρχικό τους σκοπό αποκτούν όμως ιδιαίτερη αξία για ένα εργαστήριό.
https://www.facebook.com/yficeramics/
https://www.instagram.com/yficeramics/
http://yfi.gr/

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 12/4 στην Σεϊζάνη 10, Νέα Ιωνία, 142 31
Ωράριο :
18:00-23:00

Το εργαστήριο και τα έργα θα είναι διαθέσιμα και το Σαββατοκύριακο 13-14/4
Ωράριο :
11:00-18:00 

 Πηγή:Mamoutzis Ceramic Sculpture + Design

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου