Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

TECHNOHOROS art gallery INVITATION ISTANBUL - YORGOS KYPRIS‏


Αγαπητοί μας φίλοι,

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην 7η art fair CONTEMPORARY ISTANBUL, μία από τις σημαντικότερες art fair της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχουμε με την ατομική  έκθεση  με τίτλο “FISH”  του εικαστικού ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΠΡΗ στο περίπτερο LK615 στο Ground Hall του Istanbul Convention and Exhibition Center. Η έκθεση θα διαρκέσει από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012.
Στην έκθεση παρουσιάζονται επίτοιχα και επιδαπέδια γλυπτά από αλουμίνιο, χαλκό, μπρούτζο, ανοξείδωτο και πλεξιγκλάς μεσαίων και  μεγάλων διαστάσεων.


Ο Γιώργος Κυπρής γεννήθηκε το 1954. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών  Σαραφιανός στην Αθήνα (1973-1975) και αποφοίτησε από το Istituto Statale D’ Arte  Per la  Ceramica, στην Faenza της Ιταλίας (1975-1978). Έχει στο ενεργητικό του ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων σε Μουσεία και Ινστιτούτα στην Ελλάδα και εξωτερικό, όπως στις ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Σουηδία, Λουξεμβούργο, Κύπρο και Ουγγαρία.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά τέχνης και έχει σχεδιάσει κοσμήματα και κεραμικά για Ελληνικές και Ιταλικές βιομηχανίες. Έχει κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ζει στην Ελλάδα μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα, όπου δημιουργεί στο στούντιο του, και τη Σαντορίνη, όπου και διατηρεί τον κύριο χώρο έκθεσης των έργων του.

Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι για Κωνσταντινούπολη, ή έχετε συγγενείς και φίλους εκεί με χαρά θα σας δούμε στο περίπτερο μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.contemporaryistanbul.com

Περίπτερο LK615 με τα διακριτικά TECHNOHOROS art gallery.
Ground Hall του Istanbul Convention and Exhibition Center
22-25 Νοεμβρίου από τις 11:00 – 20:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 182 38 18 – 6944 32 60 32

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου