Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Βραβεία για τους φοιτητές που συμμετείχαν στην Μπιενάλε της Καλών Τεχνών


Τα εκατό έργα φοιτητών που συμμετείχαν στην 6η Μπιενάλε των Φοιτητών όλων των τμημάτων των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδος θα φιλοξενήσει τμηματικά, σε δύο εκθέσεις, από τις 9 Ιουνίου μέχρι τις 9 Ιουλίου 2011, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τράπεζας.

Τη βραδιά των εγκαινίων, στις 9 Ιουνίου, στο Μέγαρο Εϋνάρδου (Αγίου Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου), θα απονεμηθούν τα τρία βραβεία, που συνοδεύονται από τα ποσά ύψους 1500, 1000 και 500 ευρώ αντίστοιχα, στους νικητές της 6ης Μπιενάλε.

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η φοιτήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) Παναγιώτα Μονογιού, το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο φοιτητής του Τμήματος Εικhttp://www.blogger.com/img/blank.gifαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ Βασίλης Μιχαηλίδης, και το τρίτο βραβείο, η Μαρίνα Προβατίδου επίσης φοιτήτρια της ΑΣΚΤ.

Επίσης θα απονεμηθούν έξι τιμητικοί έπαινοι στους φοιτητές που διακρίθηκαν για το έργο τους.

Η Mπιενάλε Φοιτητών των Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδος συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια ζωής και διοργανώνεται από την πολιτιστική εφημερίδα «Τα Νέα της Τέχνης» σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 1996, με την προετοιμασία τριών ετήσιων εκθέσεων στις οποίες συμμετείχαν φοιτητές από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας.
Πηγή:http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου