Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Εκθεση 'Το ταξίδι του αυγού'


Μια πρωτότυπη έκθεση με θέμα το αυγό και με τίτλο 'Το ταξίδι του αυγού' συνδιοργανώνουν το ευρωπαϊκό μουσείο άρτου και το διαδραστικό λαογραφικό μουσείο Βαρνάβα του νέου Δήμου Μαραθώνα με το Κέντρο Ερευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εκατοντάδες εκθέματα αυγών (φυσικά, ξύλινα, μαρμάρινα, πέτρινα, γυάλινα, σκαλιστά, ζωγραφισμένα κ.ά.) από την Ελλάδα και διάφορες χώρες του κόσμου.

Την έκθεση που τα εγκαίνιά θα προλογίσει η διευθύντρια του Κέντρου Ερευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κα. Αικατερίνη Πολυμέρου Καμηλάκη.

Στη διάρκεια αυτής της έκθεσης, οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν αφηγήσεις παραμυθιών, να ζωγραφίσουν αυγά, να παίξουν παιχνίδια και να βάψουν αυγά με παραδοσιακούς τρόπους.
Λαογραφικό μουσείο Βαρνάβα, Ανδρούτσου 7, Βαρνάβας
Δωρεάν είσοδος
15 - 21 Απριλίου 2011 * Ωρες λειτουργίας: 18.00 - 20.00
Πηγή:http://www.enet.gr

4 σχόλια:

 1. Με τις πιο θερμές πασχαλινές ευχές μου,
  Καλή Ανάσταση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
  Χρόνια Πολλά με Υγεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Olá, passei para deixar meu novo endereço http://www.martabenica.com.br/artes, meu antigo endereço ( martabelasartes.blogspot ) em breve será desligado. Já estou te seguindo com meu novo endereço. Você será sempre muito bem vindo. Um grande abraço. Marta Benica.

  ΑπάντησηΔιαγραφή