Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου


Από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Δευτέρα 4 Ιουλίου

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011.

Το φεστιβάλ, που γνώρισε τεράστια επιτυχία και καταξιώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σαν ένα από τα καλύτερα Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Ευρώπης, επανέρχεται με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων συγκροτημάτων απ’ όλο τον κόσμο.

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ιδρύματος Κακογιάννη και την αιγίδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στους χώρους μέσα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και γύρω από την Ακρόπολη περιλαμβάνοντας την Πλατεία Συντάγματος, το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Ερμού, την Πλατεία Καπνικαρέας, την Πλατεία Μοναστηρακίου, την Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο, την Αποστόλου Παύλου και τα Άλση της Αποστόλου Παύλου, την Πλατεία Κουμουνδούρου, την Πλατεία Κεραμεικού στην «Τεχνόπολη», τη Νέα Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο και το Ίδρυμα Κακογιάννη.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους συνολικά στο Ίδρυμα Κακογιάννη, μέσα από έντυπο υλικό, φωτογραφίες και βίντεο στους χώρους των φουαγιέ του Ιδρύματος, πραγματοποιώντας έτσι για πρώτη φορά το«Art Market». Στην κεντρική αίθουσα του Θεάτρου θα μπορούν να παρουσιάσουν μια ολιγόλεπτη παράσταση, ενώ θα μπορούν να οργανώσουν ή να παρακολουθήσουν Σεμινάρια και Workshops.



INTERNATIONAL STREET THEATRE FESTIVAL
Οργάνωση: HELIX STREET THEATRE
Πηγή:http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου