Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"ΣΚΗΝΕΣ", έκθεση φωτογραφίας Γιώργου Στεργιούλα


Σάββατο στις 9:00 μ.μ. - Σάββατο, 19 Μαΐου στις 9:00 μ.μ.

_Ζω στο 2012,στο σήμερα_είμαι στο δρόμο_στο σπίτι_σε στέκια καλλιτεχνικά_μπροστά σε τοίχους_μέσα και πίσω από δάση_σε παραμύθια........_Πότε με ρούχα κι άλλοτε γυμνός, φοβάμαι_τρομάζω_δακρύζω_τρελαίνομαι_ουρλιάζω_αντιδρώ_φωνάζω_σου κρατάω το χέρι_ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΙ.

Μέσα στο φωτογραφικό φακό, αποτυπώνεται η φρέσκια ματιά του νέου Λαρισαίου φωτογράφου Γιώργου Στεργιούλα, που καταγράφει με μυσταγωγία σε κάθε κλικ μια μικρή-αστική (η μήπως όχι;) ιστορία της καθημερινότητας, όπως τη βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος, προσπαθώντας να
απελευθερωθεί από κανόνες, χρέη και νόρμες...

Η έκθεση θα βρίσκεται από 12 έως 16 Μαϊου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας(Κούμα 28), και μέρος της έκθεσης θα μεταφερθεί στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο(Ρούσβελτ 59) και εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του 9ου Πανελληνίου φεστιβάλ ερασιτεχνικού φοιτητικού θεάτρου που διοργανώνεται από την ένωση φοιτητών θεάτρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, στα πλαίσια των Αχιλλείων 2012.Είσοδος ελεύθερη.


ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:Mikel coffee company, Φωτοβολταϊκά συστήματα "Περιβαλλοντολόγοι", Grey cafe Lounge bar, Σχολή οδήγησης Αυτοκίνηση(Καϊμακάνης Νίκος)

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:artandcity.gr, artfools.gr, Δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας, Ήχος 91radio


*Ο Γιώργος Στεργιούλας γεννήθηκε το 1980 στη Λάρισα, όπου ζει και εργάζεται σήμερα। Ανακάλυψε τη φωτογραφική μηχανή στην εφηβεία, και έκτοτε συνοδεύει κάθε του κίνηση. Έχει συνεργαστεί με ανθρώπους στο χώρο των τεχνών σε Αθήνα και Λάρισα, είναι μέλος της Φωτογραφικής λέσχης Λάρισας και η έκθεση "ΣΚΗΝΕΣ" είναι η πρώτη έκθεση του που απευθύνεται στο ευρύ κοινό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου