Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Εικαστική έκθεση “Urban Art ΙΙ”


Εικαστική έκθεση με τίτλο "Urban Art ΙΙ" διοργανώνει η εταιρεία Art Expertise EkthesiS με την υποστήριξη της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την αδιαμφισβήτητη δυναμική της ομώνυμης καλλιτεχνικής δραστηριότητας στο παγκόσμιο χρηματιστήριο της τέχνης και την μεγάλη επιτυχία της πρώτης Urban Art έκθεσης στην πρωτεύουσα πέρυσι.

Συμμετέχουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ανάμεσα τους οι: Woozy, Bleeps.gr, Jamer, Ozone, Same, Αλέξανδρος Βασμουλάκης, Parisko, Taxis, Peio, Ners, Nastazia, ιΝΟ 1, Zib, Billy G, J. Lio, Pixel, Rtm, Wake, Kron, Wayze, Tex, Krah, Fors, Tam, Norzine, Imoa, Yellowish, Tind, Sive, Rexclamation, Ruk High.

Ο όρος Urban Art/ Street art ή αλλιώς το Post Graffiti, χρησιμοποιείται πλέον για να διαφοροποιήσει τη μεταμοντέρνα καλλιτεχνική δραστηριότητα σε δημόσιους χώρους, από το παραδοσιακό graffiti, το βανδαλισμό και τη διαφήμιση. Αυτή η εκδοχή αποτελεί δυνατό σημείο επαφής του καλλιτέχνη και των ιδεών του με το κοινό, θίγοντας ποικίλα προβλήματα κοινωνικού, πολιτικού, οικονομικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Ώρες λειτουργίας: 11:00-20:00

Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία:
210 3636547
Τόπος: "Τεχνόπολις", Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης"
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι
Πηγή:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου