Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Summer Creative - Feel with the Mind"Summer Creative – Feel with the Mind" είναι ο τίτλος της ομαδικής έκθεσης όπου το αληθινό και το φανταστικό συναντιούνται μπροστά στα μάτια μας με την εικόνα και τα θέματα ενός μοναδικού βασιλείου πραγμάτων.

Η βασική αρμονία - πρωταρχικό μέλημα της έκθεσης αυτής και συνάμα άμεση προβολή όλων όσων εκφράζουν οι καλλιτέχνες - είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη συνοχή τόσο ανάμεσα στις διαφορετικές εκφράσεις όσο και ανάμεσα στους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.
Μεταφέροντας ατόφιες τις δονήσεις του κάθε ερεθίσματος μας μυεί σε έναν κόσμο ιδιάζοντα με εξωτική ατμόσφαιρα και "ελαστική" διάθεση.

Οι Νατάσσα Γκάνα, Ανδρέας Ψαράκος, Σταύρος Κοτσιρέας , Γεωργία Μπλιάτσου, Ρεβέκκα Αλεξοπούλου, Θάλεια-Μαρία Γεωργούλη, Ολγα Κοτσιρέα και Φανή Βαλάσση συνεκθέτουν σε μία έκθεση με τον τίτλο SUMMER CREATIVE – FEEL WITH THE MIND.

Η Μαίριλυν της Νατάσσας (Γκάνα) φιλάρεσκα χαμογελά στην πλάζ και στα ψαράκια στο βυθό, της Ολγας (Κοτσιρέα). Τα φωτεινά καλοσχηματισμένα πρόσωπα της Pεβέκκας (Αλεξοπούλου) κοιτούν με "νόημα" τα λουλούδια και τα φρούτα του Ανδρέα (Ψαράκου). Τα λυγερά κοσμήματα της Θάλειας (Γεωργούλη) ακουμπούν νωχελικά ατενίζοντας τις αέναες πλεύσεις της Γεωργίας (Μπλιάτσου).

Γεωργία Μπλιάτσου
Γεωργία Μπλιάτσου

Γύρω τους δεσπόζουν οι πίνακες του Σταύρου Κοτσιρέα με τοπία θερμά και υγρά , και τα αραδιασμένα στο πάτωμα ζωγραφιστά υποδήματα της Φανής (Βαλάσση) περιμένουν να φορεθούν.
Όλη η παρέα έτοιμη για διακοπές, πάμε κι εμείς μαζί…

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8μμ, και θα διαρκέσει έως και τις 17 Ιουλίου 2011.

Επιμέλεια έκθεσης: Τζέννυ Τσουμπρή

Chili Art Gallery : Δημοφώντος 13-15, 11851 Θησείο
Τηλ. 210 7292564 – κιν. 6936 755550Σύνδεσμος
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου