Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πολυδεύκης Σταθόπουλος, "Όψεις Ποδηλάτου"


Ποδηλατικά στιγμιότυπα από 6 χώρες, ζωντανεύουν στον πεζόδρομο της οδού Δελφών, φέτος το καλοκαίρι. Ποδηλάτες της Ιταλίας, της Ολλανδίας και της Ζανζιβάρης διασταυρώνονται μεταξύ τους και συναντούν θαμώνες και περαστικούς. Ανάμεσά τους ξεπροβάλλουν λεπτομέρειες από ποδήλατα σταθμευμένα, σε διάφορα μέρη του κόσμου.


Με σύμμαχο το φακό και μέσο την εικόνα, ο Πολυδεύκης Σταθόπουλος, αναδεικνύει την ομορφιά του ποδηλάτου ως αντικειμένου και την αξία του ως ανεξάρτητου και ευέλικτου μέσου μετακίνησης. Φέρνοντας κοντά μας όψεις ποδηλάτων από διάφορα σημεία της γης, επιδιώκει να μας ταξιδέψει και ταυτόχρονα να συμβάλει στον αγώνα ένταξης του ποδηλάτου στους δρόμους και στις πόλεις μας.

Λίγα λόγια για το φωτογράφο


Ο Πολυδεύκης Σταθόπουλος, ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, από το 1995. Την τελευταία δεκαετία το ενδιαφέρον του εστιάζεται στην ταξιδιωτική φωτογραφία και στη φωτογραφία φύσης και άγριας ζωής. Το ποδήλατο και η χρήση του σε διάφορες χώρες του κόσμου. αποτελεί μία μακροχρόνια φωτογραφική του δουλειά. Για περισσότερα επισκεφτείτε το:www.polydefkis-photography.कॉम

Μέχρι 31/8.



Café bar Εν Δελφοίς, πεζόδρομος Δελφών 5 & Σκουφά, Αθήνα, 210 3608269

Πηγή:http://www.forfree.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου