Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

«Έκπληξη 3!»: Εικαστική Έκθεση για τους άστεγους της Αθήνας στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων


«Έκπληξη 3!» τιτλοφορείται η εικαστική έκθεση που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο διαδικτυακός τόπος προβολής και προώθησης της ελληνικής τέχνης artAZ, σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την ενίσχυση του έργου του, από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου 2011 (Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Μετά τις θριαμβευτική επιτυχία των αντίστοιχων διοργανώσεων του 2009 και του 2010, η εκδήλωση για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας επαναλαμβάνεται πιο επίκαιρη από ποτέ και με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς. Τριακόσιοι καλλιτέχνες καλύπτοντας όλη τη γκάμα της εικαστικής έκφρασης, δημιούργησαν και προσφέρουν αφιλοκερδώς ειδικά για την έκθεση από ένα έργο τέχνης (σε ενιαία διάσταση (18x24εκ.), που θα διατεθεί σε ενιαία συμβολική τιμή (50€). Κάθε πίνακας είναι υπογεγραμμένος στην πίσω του πλευρά και η ταυτότητα του καλλιτέχνη παραμένει μυστική και αποκαλύπτεται μόνο μετά την αγορά του έργου! Το εκλεκτικό μίγμα που αποτελείται από διεθνώς καταξιωμένους δημιουργούς μέχρι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών συναντιέται με πρόθεση να εκπλήξει το κοινό ...παρασύροντας το να συμμετάσχει στην ξεχωριστή αυτή φιλανθρωπική διοργάνωση.

Η έκθεση ήδη πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα του artAZ (www.artaz.gr) από τις 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και τις 17 Νοεμβρίου. Στο διάστημα αυτό θα προστίθενται νέα έργα σε καθημερινή βάση. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα σημειώνοντας τους κωδικούς των έργων που θα ήθελαν να αποκτήσουν. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως τρία έργα.

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα μετακομίσει στην «Τεχνόπολις» όπου τα έργα θα παρουσιαστούν στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί η πώληση τους την Κυριακή 20 του μηνός.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν και φέτος στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Παρασκευή: 19.00 - 22.00
Σάββατο:12.00 - 21.00
Ώρες πώλησης των έργων: Κυριακή από 12:00 έως εξάντλησής τους

Πηγή:http://athenscityculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου