Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

«ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ».

Η Estudio Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση κοσμήματος  της Ευγενίας Ζωϊδάκη, με τίτλο «ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ».
Η Ευγενία Ζωϊδάκη (Evzo Jewellery), αναγνωρισμένη αργυροχρυσοχόος, φέρνει  από την Ολλανδία στην Estudio Gallery την καινούρια της σειρά «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ».
Εγκαίνια: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 20:00
Διάρκεια: 14 - 24 Δεκεμβρίου.
Ωράριο λειτουργίας: 10:00 – 20:00, καθημερινά.
 Είναι σχεδιάστρια και κατασκευάστρια κοσμημάτων υψηλής αισθητικής (Contemporary Jewellery), από χρυσό, ασήμι, ημιπολύτιμους λίθους, μετάξι και πλαστικό. Έχει παρουσιάσει στο Μόναχο (Munich Jewellery Week 2018) τη συλλογή Mokume Zeus, στο Αμστερνταμ (Sieraad Art Fair 2017)  τη συλλογή The labours of Hercules, στις Βρυξέλλες (Contemporary Greek Jewelry 2017/The Barking Cat Brussels) τη συλλογή EyeFish και σε Ελληνικές γκαλερί.
 Εμπνεύστηκε την «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ» από την ομορφιά της Ελληνίδας και την βασίλισσα των λουλουδιών, την Ολλανδία όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Πειραματίστηκε για πρώτη φορά με ασήμι, χαρτί και πλαστικό και δημιούργησε μοναδικά πολύχρωμα κοσμήματα - λουλούδια. Κολιέ, σκουλαρίκια δαχτυλίδια, καρφίτσες που στολίζουν και μυρίζουν παντοτινά. Γι αυτό διάλεξε να τα πρωτοπαρουσιάσει στην Κηφισιά που ξέρουν να εκτιμούν και να φροντίζουν τα λουλούδια.
 Estudio Gallery:
Estudio Gallery
Κυριαζή 22Α
Κηφισιά, Αθήνα, Αττική 145 62

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου