Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

«Myrto Katramadou jewellery»

Η Estudio Gallery σας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στα εγκαίνια της έκθεσης της Μυρτώς Κατραμάδου,
με τίτλο
«Myrto Katramadou jewellery»


Η Estudio Gallery παρουσιάζει από τις 16 έως τις 28 Ιουνίου, την ατομική έκθεση κοσμήματος της Μυρτώς Κατραμάδου, με τίτλο:

“Myrto Katramadou jewellery”

«H Μυρτώ Κατραμάδου έχοντας πάντα μία τάση στη δημιουργικότητα, ξεκίνησε να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κοσμήματα τα τελευταία χρόνια. Κοιτάζοντας όμως τα κοσμήματα της καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μία δημιουργό, η οποία έχει εμπειρία και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό της, μέσα από την συστηματική ενασχόληση και αφοσίωση της σε αυτό.

Τα κοσμήματα που θα δούμε ποικίλουν σε ύφος, από statement, σε πιο λιτά κομμάτια. Είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι, με υπομονή και επιμονή στη λεπτομέρεια. Τα υλικά που επιλέγει η δημιουργός, μέταλλα υφάσματα και πέτρες, όπως κοράλλια, μαργαριτάρια και ημιπολύτιμoυς λίθους, είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας και συνδυάζονται έτσι, ώστε να παράγουν μοναδικά μοτίβα και να καλύπτουν το στιλ κάθε γυναίκας.

Η Μυρτώ Κατραμάδου γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική. Καταφέρνει να ισορροπεί την ιατρική της καριέρα με τη φωτογραφία και το κόσμημα διοχετεύοντας  ίση ενέργεια σε όλες της τις δραστηριότητες.

Έχοντας λάβει ήδη μέρος σε δύο εκθέσεις φωτογραφίας και μία ομαδική έκθεση κοσμήματος, μπορούμε να πούμε πως ό,τι στοχεύει το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.»

– Μαρία Παπαδοπούλου
Απόφοιτος Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης Α.Σ.Κ.Τ.


Εγκαίνια: Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 16 - 28 Ιουνίου 2017
Ωράριο: Καθημερινά 10:00 - 20:00 και Σ/Κ 12:00 - 19:00

Εstudio Gallery, Kυριαζή 22α, Κηφισιά,
τηλ. 210 8086611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου