Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μια έκθεση φωτογραφίας για τις... ρίζες μας


Με βαθιά αίσθηση της δύσκολης κοινωνικοπολιτικής περιόδου που διανύουμε, η ομάδα Template Life στηρίζει και παρουσιάζει τη θετική πλευρά της καθημερινότητας μας.


Με κύριο κίνητρό την αντίληψη για θετική δράση, η ομάδα εμπνεύστηκε από τις βάσεις της οντότητάς μας. Γύρισαν στη φύση! Αυτή που μας δίδαξε ότι μπορούμε και οφείλουμε να επιβιώνουμε με τα ελάχιστα, γιατί επί της ουσίας μόνο αυτά χρειαζόμαστε. Γυρίσαν στις ρίζες μας! Έψαξαν βαθιά στα «χώματά» μας και ανακάλυψαν εκ νέου «δέντρα» που μας δίνουν «τροφή» και «δέντρα» που μας προστατεύουν από τις κακουχίες κάτω από των ίσκιο των δροσερών κλαδιών τους.
Βρίσκοντας τις «ρίζες», ανακάλυψαν τον άνθρωπο και τη δύναμη που κρατάει στα χέρια του, και μέσα από την ανάγκη για αναπτέρωση του ηθικού μας, έδεσαν με γερά δεσμά την αλυσίδα ΡΙΖΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η φωτογραφική έκθεση της εικαστικής ομάδας Template Life με γενικό τίτλο «√ΑΝΘΡΩΠΟΣ» σας προσκαλεί να «ταξιδέψετε» με τη δική της δράση για αισιοδοξία μέσα από εικόνες που παραθέτουν -με μαθηματική ακρίβεια- την απαράμιλλη συνύπαρξη ανθρώπου-φύσης.
Επιμέλεια έκθεσης
Χριστιάνα Πετουσάκη|φωτογράφος-καθ. φωτογραφικών τεχνών
INFO
Διάρκεια έκθεσης: 21/3 έως 6/4
Εγκαίνια 21/3 στις 20.20.
METAPOLIS Αιόλου 45-50
Ωρες Λειτουργίας Τρίτη- Παρασκευή 18.00-22.00
& Σάββατο 11.00-22.00
 Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου