Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Ένα καραβάνι από την Ισπανία στo "Eργαστήρι Μαιρηβή" το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 5 μ.μ. και την Κυριακή 10 Νοεμβίου 2019 στις 12 μ.

Kαρτ Ποστάλ” (Postales)
Την παράσταση Kαρτ Ποστάλ” (Postales) παρουσιάζει η οικογένεια comediants (Mel Pepiol, Blai Pepiol, Celia Salcedo και Joseve Pepiol) από την Ισπανία Proyecto Caravana το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 5 το απόγευμα και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στο Εργαστήρι Μαιρηβή (Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή) στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης που υλοποιείται υπό την αιγίδα και την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Οι Proyecto Caravana, με το τροχόσπιτό τους ταξιδεύουν, και δίνουν παραστάσεις … οικογενειακώς, καθώς το καραβάνι – θίασος αποτελούν εκτός από τους γονείς και τα μικρά τους παιδιά!
Το καραβάνι τους ξεκίνησε από παραστάσεις σε όλη την Ισπανία, συνέχισε στη Γαλλία, Ιταλία, Κροατία και καταφθάνει στην… Αθήνα.
Η παράσταση “Postales” μιλά για ένα ταξίδι και για τους φίλους που μας φέρνει ο δρόμος… Μια διαδρομή σ’ έναν κόσμο φαντασίας όπου οι ψαράδες ερωτεύονται τις σαρδέλες, ένα γούνινο τέρας μας διδάσκει να φυτέψουμε λουλούδια και ένας νέος άπληστος δράκος θέλει να φάει όλο το μέλι από το βάζο …
Μια παράσταση σε 3 πράξεις για όλες τις ηλικίες που μας διηγείται το υπέροχο ταξίδι της ζωής.
Στις παραστάσεις του θιάσου Proyecto Caravana κυριαρχεί η κωμωδία και ο προβληματισμός και στο ταξίδι τους με το καραβάνι συναντιούνται με τις μαριονέτες για να ερμηνεύουν γλυκές ιστορίες.
Το έργο αυτό αποτελεί μέρος μιας περιπέτειας: μιας διαδρομή από την Ισπανία στην Ελλάδα, με στάσεις στην Ιταλία και την Κροατία.

Οι Proyecto Caravana…
γεννήθηκαν το καλοκαίρι του 2012, μέσα σε μια οικογένεια comediants σε μια μικρή πόλη στην αγροτική Ισπανία. Έχουν ταξιδέψει σε μεγάλο μέρος της Ισπανίας με παραστάσεις για όλα τα ακροατήρια. Ένα θέατρο που αμφιταλαντεύεται μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας, σε συνδυασμό με νέες δραματουργικές γλώσσες

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Χουάνχο Κοράλες
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αφήγησης, Στέλιος Πελασγός
INFO
Kαρτ Ποστάλ” (Postales), Διάρκεια: 30’ (για όλες τις ηλικίες)
Πότε: Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 5 το απόγευμα και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά), 6 ευρώ (μέλη UNIMA)
Πού: “Εργαστήρι Μαιρηβή”
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου