Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Έκθεση Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian



Έκθεση Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian
Παρασκευή 18 – Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019
18:00 - 22:00

                Η έκθεση αποτελείται από δυο  ξεχωριστές ενότητες:

1)      Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού
Επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν ερασιτέχνες κι επαγγελματίες φωτογράφοι στα εργαστήρια που οργάνωσαν ο Ανδρέας Κατσικούδης κι ο Δημήτρης Ρουστάνης.
Φωτογραφίες με διάφορα μοντέλα σε κλειστό, αλλά και σε ανοιχτό χώρο (θάλασσα, δάσος, εγκαταλειμμένο κτίριο) που δείχνουν πόσο διαφορετικό είναι το βλέμμα του κάθε φωτογράφου. Την ίδια ώρα, με παρόμοιο φως και το ίδιο μοντέλο, ο καθένας και η καθεμία μας εκφράστηκε με το δικό του τρόπο.

Φωτογράφοι
Γαλιώτος Θανάσης, Κουππή Χριστίνα, Λιλή Γαλιατσάτου, Αντωνάτος Θοδωρής, Καλύβης Γιάννης, Κωνσταντινίδης Ανδρέας,  Λιανόπουλος  Θοδωρής, Μπουλασίδης Γιώργος,  Σπίνος Ανδρέας, Τσερκέζου Μανιάννα, Ζιώγκα Εύα, Κουτσουμπής Στέφανος, Σταμπάνης Κώστας, Λαδάς Κώστας, Σιδέρης Νίκος, Μπάμπης Ντιρίντης, Je_on Papageorgiou

2)      Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Διάφραγμα 26
Μετά από ανοιχτή πρόσκληση από τη φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 μας έστειλαν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν τυπώθηκαν με έξοδα της ομάδας μας και θα παρουσιαστούν σε αυτή την έκθεση.  Υπήρξαν πολλές συμμετοχές και  πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα. Επιλέξαμε να φανεί αυτός ο πλούτος κι όχι να κάνουμε μια έκθεση με ομοιογένεια. Πιστεύουμε ότι αυτή η έκθεση θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τις φίλες και τους φίλους της φωτογραφίας!

Φωτογράφοι
Kalaydjian Diran,  Gzirishvili Irina,  Κουτσούκου Βίκυ, Kamiensky Igor, Λούρου Μαρκέλλα, Λιάγκα Άρτεμης, Αυγέρης Γιάννης, Βακαλόγλου Στυλιανή, Γεώργα Αναστασία, Ζωγραφίνη Ελένη, Καζάζης Γιώργος, Καζαντζίδης Θεόφιλος, Καραπιπέρης Δημήτρης, Κεκές Χρήστος, Λεούση Ασπασία, Λογκαράκης Γιάννης, Μπαράκου Κατερίνα, Παπαδόπουλος Γιώργος, Παπαλεξάνδρου Όλγα, Πίππα Μανταλένα, Λάμπρου Σπύρος, Σφύρης Βαγγέλης, Χαραλαμπίδου Δανάη, Αυγουστής Τατάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης, Δημήτρης Ρουστάνης
Υπεύθυνος διοργάνωσης: Κώστας Σταμπάνης
Αφίσα: Πέννυ Φραγκάκη

Cinemarian, Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος
ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26www.diafragma26.gr



 είσοδος ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου