Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο Mark Hadjipateras με έργα των τελευταίων 6 ετών

Το Σάββατο 14 Ιουνίου, το Φουγάρο εγκαινιάζει τη FOUGARO THE GALLERY Nafplion με μια μεγάλη ατομική έκθεση του γνωστού εικαστικού Mark Hadjipateras.


Θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2008 που το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τέτοιου μεγέθους έκθεση του Mark Hadjipateras. H παρουσίαση πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία της γκαλερί a.antonopoulou.art.
Η έκθεση παρουσιάζει δουλειά των τελευταίων έξι ετών και περιλαμβάνει έργα γλυπτά και επιτοίχια, πολλά από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά ή έχουν φτιαχτεί ειδικά για αυτή.

Περισσότερα από 100 έργα, κυρίως γλυπτά μικρών και μεγάλων διαστάσεων από fiberglass, μπρούντζο και αλουμίνιο, μονοτυπίες λαδιού και έργα σε καμβά, θα εκτεθούν στο μοναδικό αυτό χώρο 300 τμ. του Φουγάρου, που θα ανοίξει για πρώτη φορά επίσημα στο κοινό.
Επιμέλεια έκθεσης: Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου και Mark Hadjipateras
Κείμενο καταλόγου: Χριστόφορος Μαρίνος
Φωτισμοί: Φίλιππος Κουτσαφτής
Η έκθεση θα πλαισιωθεί με εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά από τα Εργαστήρια του Φουγάρου και θα οργανώνονται ξεναγήσεις για σχολεία και επισκέπτες.


Info:
Mark Hadjipateras
Εγκαίνια: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 από τις 12 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα
Διάρκεια έκθεσης: 14 Ιουνίου – 3 Αυγούστου 2014
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη με Κυριακή 18.00 – 23.00 ή κατόπιν συνεννόησης
​Είσοδος Ελεύθερη

Πούλμαν για τα εγκαίνια του Mark Hadjipateras στο Φουγάρο
Για τα εγκαίνια της έκθεσης στις 14 Ιουνίου θα αναχωρήσει πούλμαν στις 10.30 πμ από το σταθμό του μετρό Κατεχάκη για Φουγάρο. Στις 7 μμ το πούλμαν θα αναχωρήσει για Αθήνα (σταθμός Κατεχάκη). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Κρατήσεις θέσεων: info@fougaro-gallery.gr
Πηγή: http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου